ΕΓΚΩΜΙΟΝ | ΚΡΕΠΕΣ ΚΑΙ WAFFLES ΣΕ GOURMET ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Highly recommended by Estiatoria.gr #βαφλάκια #casualdining #dreamtastes

Το Εγκώμιον είναι ένα αναγνωρισμένο brand name στον χώρο της κρέπας, της βάφλας και του casual dining από το 1998. Τα γνωστά βαφλάκια του Εγκώμιον κερδίζουν καθημερινά όλο και περισσότερους φίλους ενώ το εστιατόριο προσφέρει την ιδανική pizza, burgers και μεσογειακές προτάσεις όπως πλούσιες σαλάτες, pasta και άλλα εξαιρετικά ενδιαφέροντα πιάτα. Το breakfast & το brunch στο Εγκώμιον είναι οικογενειακή υπόθεση… από την άποψη της προσοχής στην ποιότητα, κάτι δεδομένο για το Εγκώμιον! Με την υπογραφή του αναγνωρισμένου και εκτός Ελλάδας Chef Γιάννη Στανίτσα οι γεύσεις στο Εγκώμιον αποκτούν ταυτότητα μεγάλης γαστρονομικής αξίας συνυφασμένη και με την διατροφική αξία.

Το «ΕΓΚΩΜΙΟΝ» έχει κερδίσει Χρυσή Υποψηφιότητα για το “Gold Award of Quality & Taste 2019” στον Πανελλαδικό θεσμό βραβείων  ποιότητας & γεύσης των Estiatoria.gr Premium Awards στην κατηγορία «ALL DAY CAFÉ RESTAURANTS – CREPERIE – WAFFLES».


Αριστερά ο ιδιοκτήτης του Εγκώμιον Ανδρέας Τζαβάρας. Δεξιά ο διεθνής Executive Chef Γιάννης Στανίτσας

Η Ελένη Τζαβάρα με τον πατέρα της Ανδρέα Τζαβάρα 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟΝ ΕΔΩ