ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ CHAPEAU… | ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ! #reviewed #closeups #mustdine #gourmetbrunch Highly recommended by Estiatoria.gr

Το Chapeau ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια στο Χαλάνδρι και χαρακτηρίστηκε σαν ένα bistro, με παριζιάνικο στυλ, κυρίαρχο σε ότι έχει να επιδείξει η εστιατορική αγορά στο είδος αυτό… Φέτος πλήρως ανακαινισμένο κρατάει μια γαστρονομική βάση υψηλών απαιτήσεων και ταξιδεύει στις εθνικές κουζίνες της Μεσογείου! Αυτή η πρωτοτυπία επαληθεύεται άριστα στο μενού που σχεδίασε ο Executive Chef ο Τάσος Σταματιάδης ενώ στην εκτέλεση ο επίσης εξαιρετικός Sous Chef Δημήτρης Ραβανόπουλος δίνει το απαραίτητο food styling.

ΤΟ ESTIATORIA.GR ΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΕ ΤΟ CHAPEAU ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ! ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ CLOSE-UPS ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ!! ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ!!

BRUNCH… ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ BRUNCH!

Το γαστρονομικό παζλ στο Chapeau ολοκληρώνεται με το καλύτερο και πλουσιότερο brunch της πόλης με δημιουργικές ομελέτες, pan cakes όλων των γεύσεων, απίστευτα γλυκά και άλλα ενδιαφέροντα που εύκολα το κατατάσσουν στα κορυφαία brunch της Αθήνας ! Το Κυριακάτικο brunch σε μορφή μπουφέ ξεπερνάει κάθε προσδοκία!

DINING ΣΤΟ CHAPEAU?

Ναι θα βρείτε υψηλού επιπέδου γαστρονομία, με πιάτα όπως ριζότο ακόμα και pasta, επίσης special Rib eye, σκαλοπίνια και άλλα κρεατικά μαγειρεμένα με gourmet τρόπο που θέλει το πιάτο να ακολουθεί μια δύσκολη διαδικασία ακόμα και στα συνοδευτικά του… Από κρασιά να είστε σίγουροι ότι το Chapeau ξέρει τι να σας προσφέρει, έτσι εκτός από τις γνωστές ετικέτες και αυτές των ελληνικών κτημάτων, δεν μπορείς να αντισταθείς σε ένα γαλλικό Viognier ιδίως σε αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο χώρο με στοιχεία γαλλικού provincial style.

Σολομός ρολό με κρούστα αρωματικών, σωτέ σπανάκι, σάλτσα σαφράν

Ριζότο με άγρια μανιτάρια και μους μαύρης τρούφας

Noodles με λαχανικά και γαρίδες και aster sauce

Ρολό iceberg με γαλοπούλα καπνιστή, πολύχρωμη κινόα και σως γιαουρτιού με αγριοράπανο

Σνίτσελ κοτόπουλο σε λιωμένο philadelphia, σωτέ πράσο, crispy bacon και πατάτες baby σε σάλτσα μουστάρδας

Pan cakes

Charlotte ημέρας με καραμελωμένη φράουλα

Pan cakes με ζαμπόν και crabble eggs

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ CHAPEAU ΕΔΩ