5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ! ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ

5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ! ΝΕΑ ΠΙΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…

Τραχανότο με καραβιδόψιχα

Μετά από 5 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας, το Ψαροκόκκαλο έχει τη γνώση και τη σιγουριά της ποιοτικής δημιουργίας πάνω στο ψάρι και στα θαλασσινά.

 

Συνεχώς εξελισσόμενο, κρατάει κοντά του το κοινό που το υποστηρίζει όλα αυτά τα χρόνια, με άψογο σέρβις, τιμές πολύ καλές για την ποιότητα και την ποσότητα των πλούσιων μερίδων που προσφέρει και βάζοντας κάθε τόσο στο τραπέζι νέες πεντανόστιμες προτάσεις!

 

Το Ψαροκόκκαλο επιστρέφει την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο, διατηρώντας σταθερά  εκείνα τα στοιχεία που το ανέδειξαν σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια στο είδος του, όπως  το φιλικό περιβάλλον, τη φροντίδα για τον πελάτη και τη συνέπεια στην ποιότητα.

Το Ψαροκόκκαλο προτείνεται αφού δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr

Λιγκουίνι με πετροσωλήνες

 

►Φέτος, το Ψαροκόκκαλο γιορτάζει τα 5 του χρόνια κοντά μας και επιβραβεύει τους πελάτες του με διάφορους τρόπους! Στο νέο site της επιχείρησης psarokokkalo.restaurant θα βρείτε διαγωνισμό για 3ημερη διαμονή στα Τρίκαλα Κορινθίας για 2 άτομα, καθώς και τραπέζια δώρο και μπορείτε πηγαίνοντας για φαγητό να πάρετε τον μοναδικό κωδικό σας που θα συμπληρώσετε για να πάρετε κι εσείς μέρος. Στο 210-8077535 μπορείτε να κάνετε τις κρατήσεις σας!

 

ΔΕΙΤΕ  ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΚΟΚΚΑΛΟ ΕΔΩ