ΠΕΡΑΧΩΡΙ | Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ! #tsigariasto #must #paradosiako Highly recommended by Estiatoria.gr

Το Περαχώρι στη Μεταμόρφωση είναι ένα από τα καλύτερα εστιατόρια Κρητικής παραδοσιακής κουζίνας! Εκτός από μοναδικές σπεσιαλιτέ όπως το αντικριστό, το τσιγαριαστό, οι χοχλιοί και άλλα γνωστά και αγαπημένα πιάτα.. προσφέρει επίσης μεζέδες θαλασσινών, πλούσιες χορταστικές μερίδες κρεατικών όπως οι γνωστές σπαλομπριζόλες του, τα μπιφτέκια στα κάρβουνα και άλλα εδέσματα που συνοδεύονται με γνωστές και επιλεγμένες ετικέτες κρασιών & την καλύτερη ρακή & ρακόμελο που έχετε δοκιμάσει!

Ένα στέκι για μουσικόφιλους!

Έχει αγαπηθεί και το έχουν επισκεφτεί τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής και Κρητικής μουσικής. Κάθε Πέμπτη και Σάββατο έχει ζωντανή Ελληνική μουσική και κάθε τόσο το Περαχώρι φιλοξενεί ειδικά μουσικά event!

Ανανεωμένο Περαχώρι…

Στο Περαχώρι δεν σταματάει ποτέ η φροντίδα των ιδιοκτητών του, ώστε οι πελάτες να αισθάνονται, ότι βρίσκονται σε έναν πανέμορφο και προσεγμένο χώρο! Έτσι η απόλαυση εκτός από αυθεντική προσφέρεται σε ένα φιλόξενο και σωστό περιβάλλον…

Δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr και σας προτείνεται σαν ένα εστιατόριο που κάθε γεύση, ένας μεζές ή ένα παραδοσιακό πιάτο… είναι μια ιστορία που σε ταξιδεύει από μόνη της μέχρι την ορεινή Κρήτη!

Τσιγαριαστό αρνί γάλακτος ψημένο μόνο με κρασί

Αντικριστό

Κολοκυθοκεφτέδες

Μελιτζάνα φούρνου

Παστουρμαδόπιτα

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΑΧΩΡΙ ΕΔΩ