10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ «NICE N EASY» GROUP! #farmtotable #bioorganic #Highendgastronomy Highly Recommended by Estiatoria.gr

• Τα 10 χρόνια του στην ελληνική αγορά εστίασης, συμπληρώνει φέτος ο Όμιλος Nice n Easy του επιχειρηματία Δημήτρη Χριστοφορίδη και του executive chef Χρήστου Αθανασιάδη.

  • Ο Όμιλος nice n easy ξεκίνησε τη διαδρομή του στον γαστρονομικό χάρτη της Αθήνας το 2008 από την οδό Ομήρου στο Κολωνάκι με το πρώτο all day bistro nice n easy το οποίο πρωτοποριακά για την εποχή του, δημιούργησε ένα μενού με πιάτα μαγειρεμένα με εξαιρετικές bio/organic πρώτες ύλες και φρέσκα προϊόντα υψηλής ποιότητας, ακολουθώντας τη farm – to table φιλοσοφία αλλά και την αρχή του value for money προσφέροντας τα πιάτα αυτά σε τιμές προσιτές για τον πελάτη.
  • Στη συνέχεια ακολούθησε το επίσης επιτυχηµένο εστιατόριο της Κηφισιάς, αλλά και η πολλαπλή εκπροσώπηση στο νησί της Μυκόνου, µε τα Nice n Easy organic sea food και το Spala με surf and turf κουζίνα στη Μικρή Βενετία, το εστιατόριο Nesea  στην περιοχή του Καλαφάτη, που αντλεί έµπνευση από τις συνταγές και τα υλικά των ελληνικών νησιών και προσφέρει μοναδική σε εκτέλεση δημιουργική ελληνική κουζίνα αλλά και το Santanna στην παραλία της Παράγκας, έναν all day πολυχώρο διακοπών µε λιτό κυκλαδίτικο στυλ, υπέροχη θέα και τη μεγαλύτερη πισίνα στην Ευρώπη με θαλασσινό νερό. Τελευταία προσθήκη στον όμιλο είναι το nice n easy seaside στην παραλία του Αστέρα της Βουλιαγμένης που άνοιξε φέτος το καλοκαίρι.
  • Η ταυτότητα του  Ομίλου βασίζεται την farm- to table φιλοσοφία την οποία εφαρμόζει σε όλα τα εστιατόρια του.
  • Τα χειροποίητα signature dishes μαγειρεύονται με αυθεντικά υγιεινά προϊόντα εποχής, οργανικές πρώτες ύλες και συστατικά βιολογικής παραγωγής που προμηθεύεται στο πλαίσιο του «fair tarde» που εφαρμόζει ο Όμιλος, από μικρούς Έλληνες παραγωγούς καθώς και με ποιοτικό κρέας από βουβάλια που εκτρέφονται στη Λίμνη Κερκίνη
  • Προσιτές τιμές  (value for money) για  γευστικές επιλογές για το πρωινό και το brunch που πρώτο σύστησε στο αθηναϊκό κοινό,  ευρηματικά πιάτα για το γεύμα και δημιουργικές γαστρονομικές προτάσεις για το δείπνο
  • Ο Όμιλος  υποστηρίζει και προωθεί έναν ολοκληρωμένο τρόπο ζωής με επίκεντρο του το «ευ ζην». για τον λόγο αυτό πραγματοποιεί δράσεις που έχουν να κάνουν με την υγεία και την ευεξία, την αγάπη για το σώμα, την  ισορροπημένη διατροφή, την κοινωνική ευθύνη, τον σεβασμό και τη φροντίδα για το περιβάλλον
  • Για όλα αυτά αλλά και για το τολμηρό του όραμα, την καινοτόμα προσέγγιση στην ελληνική αγορά εστίασης, την εξωστρέφεια και την ομαδική δουλειά, ο Όμιλος nice n easy μεταξύ άλλων βραβείων που έχει κατακτήσει στην ελληνική αγορά, διακρίθηκε στον μεγαλύτερο διεθνή επιχειρηματικό διαγωνισμό των European Business Awards(EBA) 2016/2017, με τον  τιμητικό τίτλο Ruban d’ Honneur Recipient 2016/17 και διεκδίκησε το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης στην Ευρώπη ανάμεσα τεράστιες σε μέγεθος και σε οργάνωση επιχειρήσεις. Αξίζει να αναφερθεί πως στα ΕΒΑ έλαβαν µέρος 34.000 επιχειρήσεις από κάθε χώρα της ηπείρου.