“ΣΤΗΣ ΕΛΛΗΣ” ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΓΕΥΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ… ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ! Highly recommended by Estiatoria.gr

«Στης Έλλης» η αξία της γαστρονομίας έχει ένα ύφος ξεχωριστό και μοναδικό! Το γνωστό εστιατόριο στην Αγία Παρασκευή που έχει φιλοξενήσει ολόκληρες γενιές από το 1960 μέχρι σήμερα, περνάει σε άλλη διάσταση, μοντέρνα που σε ταξιδεύει σε γευστικά μονοπάτια του χθες… στο σήμερα. Έτσι, η Έλλη μέσα από την κόρη της Βιβή μας ανοίγει την πόρτα της υπέροχης αυλής και μας οδηγεί στο μποστάνι του εστιατορίου για να μας τονίσει την έννοια «farm to table», η οποία υποστηρίζεται με ευλάβεια… Το μοτίβο αυτό συμπληρώνει δημιουργικά το στοιχείο του «χειροποίητου» όπου αυτό απαιτείται, όπως στο ζυμωτό ψωμί, στα γλυκά και στα λικέρ που φτάνουν στο τέλος του δείπνου για ένα σπουδαίο κλείσιμο, μιας ακόμα μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας «Στης Έλλης». Η έμπειρη ομάδα των chef δημιουργεί καθημερινά τα καλύτερα… για όλους εσάς, που αναζητάτε το ποιοτικό και το προσεγμένο!

Ιδιαίτερη μνεία δίνεται στο μεσημεριανό φαγητό που μπορεί κανείς να προμηθευτεί φρεσκομαγειρεμένο, με delivery και take away, ενώ με την ευκαιρία θα πρέπει να τονίσουμε τα εταιρικά γεύματα – business lunch που έχουν ειδικό σχεδιασμό και είναι προσαρμοσμένα στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών.

Οι υπηρεσίες Catering «Στης Έλλης» ως γνωστόν φημίζονται από άποψη ποιότητας και γεύσης και μπορούν να εξυπηρετήσουν πολλές περιοχές στην Αττική, αφού το εστιατόριο εξειδικεύεται στον τομέα και έχει κατάλληλο εξοπλισμό που μεταφέρει ζεστό το φαγητό με δικό του επαγγελματικό όχημα.

Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…

Η ιδιοκτήτρια κυρία Βιβή Φλαμπούρη

Σταβλίσια χοιρινή σπιτικά καπνισμένη

Ταλαγάνι Μεσσηνίας με μαρμελάδα σύκου απ’το Μαρκόπουλο

Φρεσκοκομμένη ελληνική σαλάτα

ΜΑΘΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΣΤΗΣ ΕΛΛΗΣ” ΕΔΩ