ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ | ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΨΑΡΟΦΑΓΙΑΣ! #νόστιμο #must Highly recommended by Estiatoria.gr

Το Κόκκινο Ψαράκι στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη είναι μια γνωστή ψαροταβέρνα, ένα αγαπημένο στέκι καλοφαγίας που θα βρει κανείς εκλεκτούς ψαρομεζέδες, τσιπουρομεζέδες, μαγειρευτά πιάτα θαλασσινών και μεγάλα ψάρια στη σχάρα! Το εστιατόριο θαλασσινών και η πραγματικά φιλόξενη ομάδα των σεφ, μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης Άγγελος Μπελλάρας (γνώστης του φρέσκου ψαριού και ιδιοκτήτης επίσης της Eurotrop εταιρίας αλιευμάτων), μοιράζονται όλα τα καλούδια της θάλασσας σε ένα φιλικό “μουσικό” περιβάλλον, όπου ο πελάτης επιλέγει από τη “βιτρίνα” τι θα φάει και με ποιόν τρόπο θα μαγειρευτεί με αποκλειστικότητα για εκείνον… Αυτό είναι μια καινοτομία που θα τη βρείτε μόνο στο Κόκκινο Ψαράκι! Η ποιότητα φυσικά στο Κόκκινο Ψαράκι είναι το δεδομένο και η εγγύηση για απολαυστικά γεύματα.

Ένα νεανικό στέκι, μια ψαροκατάσταση που η στιγμή και η παρέα… απαιτεί τσιπουράκι!

Στο «Κόκκινο Ψαράκι» το μενού δεν σταματάει στις σπεσιαλιτέ του, αλλά φτάνει μέχρι το φρέσκο sushi της στιγμής και ψάρι ψημένο σε ορυκτό αλάτι. Το φρέσκο ψάρι στη σχάρα και η ψαρόσουπα ημέρας είναι αδιαμφισβήτητα εκείνα που έφεραν το Κόκκινο Ψαράκι στην κορυφή της επικαιρότητας!

Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…


 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΨΑΡΑΚΙ ΕΔΩ