ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ “WOK ON FIRE” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ! #must #asianstreetfood Highly recommended by Estiatoria.gr

Το νέο υπερσύγχρονο εστιατόριο street food της γνωστής αλυσίδας WOK ON FIRE στην Κυψέλη είναι γεγονός! Η γνωστή Φωκίωνος Νέγρη υποδέχεται τα αναμμένα woks με τα ασιατικά noodles και τα signatures του πιο επιτυχημένου asian street food της Αθήνας, που κατέκτησε στην κορυφή των επιλογών του κόσμου, σε έναν νέο χώρο πραγματικό κόσμημα! Το όνομα είναι ένα, ακούει στο WOK ON FIRE και σας προσκαλεί όλες τις ώρες της ημέρας για έντονες απολαύσεις με δυνατότητα dine in, take out και delivery σε όλη την Αθήνα!! 

Τα καταστήματα επεκτείνονται σταδιακά σε όλη την Αττική, καθώς οι φίλοι του WOK ON FIRE πληθαίνουν μέρα με τη μέρα… Η δοκιμή θα σας πείσει!

Στα WOK ON FIRE είσαι ο Chef του εαυτού σου… επιλέγεις τα αγαπημένα noodles σου, διαλέγεις τα υλικά, τις σως και το πιάτο σου είναι έτοιμο! Όλα τα υλικά και οι σως παρασκευάζονται την ίδια μέρα για να τα απολαμβάνετε φρέσκα.

Στα WOK ON FIRE δεν χρησιμοποιούνται πουθενά ούτε στις πρώτες  ύλες, ούτε στο τελικό αποτέλεσμα συντηρητικά, ενισχυτικά  γεύσεων (MSG) , ζωμοί κρεάτων και οτιδήποτε άλλο τεχνητό η χημικό προϊόν για την βελτίωση της γεύσης.

Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ WOK ON FIRE ΕΔΩ