ΛΑΜΠΡΟΣ | ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟ ΨΑΡΙ ΕΧΕΙ ΜΑΚΡΑ ΙΣΤΟΡΙΑ Highly recommended by Estiatoria.gr

Ήταν το μακρινό 1889, όταν ο Λάμπρος λάμβανε την άδεια για να ξεκινήσει τη λειτουργία του στην απομακρυσμένη τότε περιοχή της Βουλιαγμένης, ως «καφεστιατόριον», όπως άλλωστε αναγράφει και η ιστορική μαρμάρινη πλάκα που είναι εντοιχισμένη μέχρι και σήμερα στον πέτρινο τοίχο της σάλας του εστιατορίου.

Η Βουλιαγμένη πλέον έχει μετατραπεί σε ένα από τα πιο όμορφα και κοσμοπολίτικα προάστια της Αθήνας και ο Λάμπρος διανύει το δεύτερο αιώνα λειτουργίας του σε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στο χτες και το σήμερα ως ένα από τα ιστορικότερα εστιατόρια της Αθήνας. Διάσημος προορισμός για φρέσκο ψάρι, αλλά και για θαλασσινά πιάτα που περιλαμβάνονται σε έναν προσεκτικά διαμορφωμένο κατάλογο, ο Λάμπρος ανταμείβει τους επισκέπτες του με αυθεντικές γεύσεις φιλοξενώντας τους σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Σήμερα συνεχίζει να “μονοπωλεί” το ενδιαφέρον των φίλων της υψηλής γαστρονομίας του ψαριού, προσφέροντας υπηρεσίες ανώτατου level… Όλα αυτά ίσως στην ομορφότερη τοποθεσία της Βουλιαγμένης με πρόσωπο στον υπέροχο Σαρωνικό!

Το Estiatoria.gr στην προσπάθεια για συνεχή & έγκυρη ενημέρωση σχετικά με των όσων συμβαίνουν στην εστιατορική πραγματικότητα, σας προτείνει ό,τι το καλύτερο…ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ “ΛΑΜΠΡΟΣ” ΕΔΩ