BARRIQUE PORT | ΟΙΝΟΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ & ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ MEAT LOVERS! #must #highendgastronomy

Το Barrique Port είναι ένα νέο εστιατόριο που δημιουργήθηκε στην κοσμοπολίτικη πιάτσα της 2ας Μεραρχίας στον Πειραιά, με σκοπό να προσελκύσει τους φίλους του ποιοτικού dining αλλά και να εντυπωσιάσει… Ένας χώρος ζεστός, αφιερωμένος στην οινογαστρονομία με περισσότερες από 200 ετικέτες κρασιού και σύγχρονες προτάσεις κρεατοφαγίας που ισορροπούν πάνω σε ένα μενού επιμελημένο από τα χέρια του σημαντικού chef Νίκου Δημουλά, είναι αρκετά για να καταλάβει κανείς, ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει γαστρονομικά! Στο concept δεν θα μπορούσε να λείπει και η δημιουργικότητα του επιχειρηματία και γαστρονόμου Δημήτρη Μεσούλα (δημιουργού του βραβευμένου με GOLD AWARD 2021 των Estiatoria.gr Golden Awards® Aristotle), ο οποίος με τη σειρά του εναποθέτει τις γνώσεις του στο πανέμορφο Barrique Port! Οι γευστικές προτάσεις είναι νέου ύφους, δημιουργικές με εθνικές επιρροές. Sommelier του Barrique Port είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος, πάντα πρόθυμος να σας υποδείξει το ανάλογο κρασί με τις πλούσιες γνώσεις του…  *Barrique σημαίνει “βαρέλι” κρασιού.

Θα βρείτε κρέατα ξηρής ωρίμανσης και κοπές όπως: μοσχαρίσια tomahawk, rib eye black angus, picanha και στηθοπλευρά – flank stake.

Ένα σημείο υπεροχής αποτελούν και τα μοναδικά burgers συνδυασμένα με το τέλειο ποτήρι κρασί!

  • Φθινοπωρινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

chef Νίκος Δημουλάς

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BARRIQUE PORT ΕΔΩ