Η ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO αναδείχτηκε ως “COFFEE BRAND OF THE YEAR 2022″στα Estiatoria.gr Golden Awards® 2022 #GoldAward #Ultimategastronomycontest by Estiatoria.gr

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ  ESPRESSE – ΙΣΤΟΡΙΑ 

Όλα ξεκίνησαν το 1996 . Όταν… ο επιχειρηματίας Νίκος Πάπας βλέποντας τον αντίκτυπο που είχε η γνωριμία του espresso caffe με τον Έλληνα καταναλωτή, ιδρύει την εταιρεία ESE PROFILO EΠΕ με αποκλειστικό αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία του espresso Portioli και των λοιπών συναφών προϊόντων, καθώς και των μηχανών καφέ GIME που ανήκουν στο GRUPPO PORTIOLI. Στη συνέχεια η εταιρεία μετεξελίχθηκε στην ESPRESSE S.A. που μέχρι και σήμερα έχει κρατήσει τα πρωτεία της Eλληνικής αγοράς.

Νίκος Πάπας – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO

GRUPPO PORTIOLI

Tο παγκοσμίου φήμης brand PORTIOLI μετρά πάνω από μισό αιώνα ζωής. Όλα ξεκίνησαν το 1958 στο Μιλάνο, όταν ο Giorgio Portioli, άρχισε να φτιάχνει χαρμάνια από υψηλής ποιότητας καφέ, που σύντομα έγιναν ανάρπαστα σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πωλούνται σε ένα μεγάλο αριθμό coffee shops & bars σε όλη την Ιταλία. Το 1989 η εταιρεία μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και από εκεί βάζει πλώρη για να κατακτήσει τον κόσμο! Είναι η χρονική στιγμή που λειτουργεί ως εφαλτήριο, έτσι ώστε ο espresso PORTIOLI να έχει εντυπωσιακή ανάπτυξη κατακτώντας τεράστιο μερίδιο της αγοράς. Αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο τον espresso caffe, δημιουργεί την εταιρεία επαγγελματικών μηχανών GIME/GRUPPO ITALIANO MACCHINE ESPRESSO (Gruppo Portioli).

“COFFEE BRAND OF THE YEAR 2022” – GOLD AWARD OF QUALITY & TASTE by ESTIATORIA GR GOLDEN AWARDS®

Η εταιρία ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO βραβεύτηκε από τον Πανελλαδικό Θεσμό Βραβείων Ποιότητας & Γεύσης των ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® σαν “COFFEE BRAND OF THE YEAR 2022”! Πρόκειται για μια σημαντική διάκριση η οποία βασίζεται σε αυστηρά κριτήρια ποιότητας όσο και στις προτιμήσεις του κοινού μέσα στα πλαίσια του διαγωνισμού που ελέγχεται από την επιτροπή των ειδικών γεύσης του Estiatoria.gr με παραπάνω από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ελληνικής γαστρονομίας. Η φυσική απονομή θα λάβει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις αρχές του καλοκαιριού.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή την διάκριση, μας τιμά ιδιαιτέρως!

Είναι εξαιρετικά δύσκολο να κερδίσεις και να συνεχίζεις να κερδίζεις την καρδιά και το μυαλό των σύγχρονων καταναλωτών σε μια τόσο ανταγωνιστική  και σύνθετη κατηγορία, αυτή του καφέ. Χρειάζεται πολύ μεράκι ,κέφι  και όρεξη για να είσαι πάντα στην πρώτη γραμμή και να αφουγκράζεσαι τις ανάγκες και τα θέλω της αγοράς . Η προσαρμογή σε όλες τις κάθε είδους συνθήκες, απαιτεί χαρισματικό ταλέντο κάτι που δεν διδάσκεται αλλά έρχεται φυσικά .  Την επιτυχία μας δεν την ορίζουμε εμείς , την επιτυχία μας την κερδίζουμε κάθε μέρα από τους φαν της εταιρίας μας που μας φέρνουν στην πρώτη θέση της επιλογής τους !

Nίκος Πάπας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO

Νίκος Πάπας – Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος ESPRESSE SA – PORTIOLI ESPRESSO

www.espresse.gr