ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ CHEF ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΪΒΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ KTIMA SKREKA | @ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ®

Ktima Skreka Traditional Greek Restaurant since 1935 | Στα Πικουλιάνικα Μυστρά, η παράδοση και τα ντόπια υλικά σε μια αυθεντική farm to table “φιλοσοφία ζωής” ετών…

Το team γευσιγνωσίας του Estiatoria.gr βρέθηκε στο Κτήμα Σκρέκα και γνώρισε την αυθεντική όψη της ελληνικής γαστρονομίας. Εκεί ο γνωστός Chef Δημήτρης Αϊβαλιώτης, βρέθηκε στην προνομιακή θέση να πάρει στα χέρια του μια κουζίνα με ιστορία και παραδοσιακές συνταγές που μεταλαμπαδεύτηκαν από γενιά σε γενιά. “Δεν είναι εύκολο να καθοδηγήσεις μια κουζίνα με τέτοια ιστορία, απαιτεί ευθύνη και γνώσεις…”

Αυτό ακριβώς το συστατικό της γνώσης του Δημήτρη Αϊβαλιώτη ενώθηκε με τα υλικά που προσφέρει το κτήμα αλλά και τις ντόπιες πρώτες ύλες με αποτέλεσμα, η κουζίνα του Κτήματος Σκρέκα να αναδειχτεί ανάμεσα στις κορυφαίες στο είδος που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα και να κερδίσει τα εύσημα, με μια σημαντική αναγνωρισμένη πιστοποίηση – βράβευση, το Βραβείο Αυθεντικής Ελληνικής Κουζίνας® του οργανισμού Greek Taste Beyond Borders® GTBB

Οι συνταγές βγάζουν υπέροχα συναισθήματα στον δοκιμαστή στο Κτήμα Σκρέκα. Τα τοπικά κρασιά, τα ντόπια κρεατικά και τα λαχανικά συνδράμουν σε μια απόλυτα συντονισμένη ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία!

  • Δημήτρης Αϊβαλιώτης, ένας ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες chef με εμπειρία σε εστιατόρια Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετείχε φέτος στο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek Taste Beyond Borders® GTBB & Ambassadors of Taste for the Global Gastgronomy® όπου κέρδισε τον τίτλο CHEF ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021 των Estiatoria.gr Golden Awards® και το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας του GTBB. Οι υποσχέσεις για τον επιτυχημένο chef είναι υψηλές για την εξέλιξη του στην διαμόρφωση της ελληνικής γαστρονομίας.

 

  • Χειμερινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Executive Chef Δημήτρης Αϊβαλιώτης

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Ktima Skreka Traditional Greek Restaurant since 1935 ΕΔΩ