ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ | ΓΙΟΡΤΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΥΨΗΛΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ Highly recommended by Estiatoria.gr

Οι Λεύκες στο Γαλάτσι είναι ένα από τα καλύτερα & πολυβραβευμένα εστιατόρια της Αθήνας. Ο γνωστός Τάσος Ντούμας για την συνεισφορά του στην ελληνική γαστρονομία και στην διαμόρφωση των σύγχρονων τάσεων, βάζει την μαγειρική του υπογραφή στα επιτυχημένα εστιατορικά του project, και για μια ακόμα φορά ανεβάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά! Με αρχή του την “ειλικρίνια” στην μαγειρική τέχνη και την αδιαπραγμάτευτη “δεδομένη” ποιότητα, έχει την άριστη γνώση να δημιουργεί εμπνευσμένα μοναδικά πιάτα που αντικατοπτρίζουν το αύριο για την ελληνική κουζίνα όπως την γνωρίζουμε.

Κάθε χρόνο οι Λεύκες πρωτοστατούν στα Χριστούγεννα με κορυφαίο εντυπωσιακό στολισμό, δημιουργώντας ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα!

  • Τα εστιατόρια Λεύκες είναι βραβευμένα με το Gold Award of Quality & Taste 2021 του πανελλαδικού θεσμού βραβείων ποιότητας & γεύσης Estiatoria.gr Golden Awards®. Ο Τάσος Ντούμας έχει αποσπάσει 3 φορές τον τίτλο Πρόσωπο της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία, έχει συμμετάσχει σε όλα τα παγκόσμια συνέδρια ελληνικής γαστρονομίας του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB και έχει πιστοποιηθεί με τον επίσημο τίτλο Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2021 
  • Δίπλα στις Λεύκες θα βρείτε το LEFKES ON THE SIDE και στη Σαντορίνη το τρίτο ομώνυμο εστιατόριο στη Φοινικιά.
  • Χειμερινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

 

Τάσος Ντούμας – επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® 2021

Στο κελάρι, στις Λεύκες