ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ | Η ΚΗΦΙΣΙΑ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ SEAFOOD PROJECT ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ #topεπιλογή #must Highly recommended by Estiatoria.gr

Exclusive by Estiatoria.gr : Τα βιώματα και οι μνήμες του Αντώνη Κωβαίου από τη Σχοινούσα, όπου γεννήθηκε και ξεκίνησε το 1995 το πρώτο του εστιατόριο, έφεραν μετά το δεύτερο εστιατόριο του Μικρές Κυκλάδες στην Ηλιούπολη, το νεοσύστατο “διαμάντι της θάλασσας”, τις Μικρές Κυκλάδες της Κηφισιάς!  Εκεί, μαζί με τον υιό του Γιώργο Κωβαίο και τον  γνωστό επιχειρηματία της εστίασης Γιάννη Αρμάο (συνιδιοκτήτης) τα πράγματα έχουν στηθεί πάνω στο τραπέζι με απόλυτη γνώση, εμπειρία και μαεστρία! Η επαφή με το ψάρι και τα μυστικά του που δύσκολα βρίσκει κανείς, η αγάπη για τα ποιοτικά υλικά και η σύγχρονη αντίληψη και δημιουργικότητα πάνω στο φρέσκο και στις παγκόσμιες επιρροές του, φέρνουν τις Μικρές Κυκλάδες στην Κηφισιά στο προσκήνιο της seafood υψηλής γαστρονομίας! Chef ο ταλαντούχος και μοναδικός Γιώργος Μπάκας με την τεχνογνωσία του ανεβάζει τον πήχη της απόλαυσης σε ένα περιβάλλον πολυτελές αλλά και casual, με highlights την μαρμάρινη dining μπάρα δίπλα στην raw βιτρίνα με τα ωμά, το oyster bar και τις προτάσεις ελληνικού… στην περίπτωση μας εδώ Μικροκυκλαδίτικου carpaccio & sushi! O Sommelier & restaurant manager Κωνσταντίνος Γεωργουσίδης μας δείχνει το δρόμο προς τον αμπελώνα…, με wine-pairings από Ελλάδα μέχρι Γαλλία και ιδανικά κρασιά από όλο τον κόσμο. Μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνάει τα δεδομένα και σου χαρίζει την φρεσκάδα και τις παραδοσιακές γεύσεις των Μικρών Κυκλάδων, ακόμα και την νοοτροπία της φιλοξενίας, κάτι που μας λείπει γενικότερα και στις Μικρές Κυκλάδες αποτελεί αρχή! *Private dining *Μεγάλα ψάρια Ανοιχτά καθημερινά από τις 13:00 το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ.

  • Η ομάδα γευσιγνωσίας των taste experts του Estiatoria.gr δοκίμασε και σας προτείνει: Ψάρι σε ζυμάρι, Χταπόδι με βιολογική φάβα Σχοινούσας και ψητή ντομάτα, Καβούρι με μαγιονέζα αστακού και κρέμα αγριοράπανου, Σεβίτσε με γάμπαρη Αμβρακικού, Μαγιάτικομε aji Amarillo και λάιμ, Καπνιστό χέλι με ξινή μαρμελάδα σύκου και γλυκιά κρέμα σκόρδου, Καρπάτσιο χριστόψαρο με μαστίχα, αυγοτάραχο και τσίλι, Φρέσκο ταλιολίνι με σάλτσα από σαφράν και λουίζα με φρέσκες καραβίδες, Συναγρίδα με ξινό σταρένιο τραχανά και σάλτσα βουτύρου με λεμόνι, Ανάμεικτη σαλάτα με τραγανό κρεμμύδι και τηγανιτό κάμαμπερ.

Η ομάδα γευσιγνωσίας του Estiatoria.gr ανοίγει πανιά στη γεύση…, δοκιμάζει και σας προτείνει τις Μικρές Κυκλάδες στην Κηφισιά!

Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με την φρεσκάδα και την αύρα των θαλασσινών, ιδίως όταν εμπλέκονται άριστοι γνώστες, όπως η μαγειρική ομάδα των Μικρών Κυκλάδων…

  • Φθινοπωρινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Από αριστερά – ιδιοκτήτες Μικρές Κυκλάδες Κηφισιά, Γιώργος Κωβαίος και Γιάννης Αρμάος

Chef Γιώργος Μπάκας

Sommelier & restaurant manager Κωνσταντίνος Γεωργουσίδης

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΕΔΩ