Ο “ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ” ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ… ΣΕ ΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ SOLD-OUT #alltimedining Highly recommended by Estiatoria.gr

Στον Παλιάτσο στα βόρεια προάστια, εκεί κάτω από το βουνό της όμορφης Πεντέλης, συμβαίνουν τα πιο υπέροχα πράγματα… Οι γεύσεις κερδίζουν τις εντυπώσεις με προτάσεις casual & fine dining ανάλογα με τη διάθεση και την ώρα! Η επιλογή είναι πάντα στα χέρια σας… αφού το εστιατόριο ενδείκνυται για brunch, business lunch και παραδοσιακό dining “το λέει ο όρος” με οινογευσιγνωστική διάθεση και υψηλές προσδοκίες σε σύνθετες δημιουργίες! 

Η απόλαυση ενός cafe ή ενός γλυκού είναι must για όσους γνωρίζουν, καθώς ο Παλιάτσος έχει επενδύσει πολλά για όσα συμβαίνουν τόσο πίσω όσο και μπροστά από τα σκηνικά…, σε μια γαστρονομική παράσταση κυριολεκτικά sold-out!

Πρόσφατα βραβευμένο με Gold Award 2021 του πανελλαδικού θεσμού βραβείων ποιότητας & γεύσης ESTIATORIA.GR GOLDEN AWARDS® το εστιατόριο ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ αποτελεί μια από τις πιο εύστοχες επιλογές στα βόρεια προάστια, με executive chef τον γνωστό Διονύση Παπανικολάου για την ευρηματικότητα του στην σύγχρονη δημιουργική κουζίνα με διεθνείς επιρροές.

Δοκιμασμένες προτάσεις για lunch & dining, παρεΐστικη ατμόσφαιρα, συντροφιά με ωραίες μουσικές… τα τέλεια γλυκά!

All-day must επιλογή για την περιοχή της Πεντέλης με άνετους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους cafe… Δυνατά σημεία η διακόσμηση, το ποιοτικό service, η παρουσίαση των πιάτων  και ίσως τα καλύτερα cocktails στην Αθήνα!

  • Φθινοπωρινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

  • Executive Chef ο βραβευμένος Διονύσης Παπανικολάου με διεθνή καριέρα