ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ® για το POSEIDON Group of Restaurants σε Miami & Καλαμάτα #Highendgastronomy Exclusive by Estiatoria.gr

Το POSEIDON είναι ένα brand name που ξεκίνησε από το Miami και εν συνεχεία έφτασε στην Καλαμάτα μεταφέροντας την αίγλη και την επιτυχία από την μακρινή Αμερική. Πρόκειται λοιπόν για δύο εστιατόρια αναγνωρισμένα, το POSEIDON OCEAN VIEW (Καλαμάτα) & POSEIDON GREEK SEAFOOD RESTAURANT (Miami). Πίσω από αυτά κρύβεται το έντονο ελληνικό στοιχείο, με τους αδερφούς Πυλιώτη να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα σαν επιτυχημένοι επιχειρηματίες της εστίασης αλλά και ως υποστηρικτές του ελληνικού τρόπου ζωής!

Ο οργανισμός GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB αναγνώρισε την προσπάθεια αλλά και την υψηλή αξία των εστιατορίων και πιστοποίησε – βράβευσε αυτά με το ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ® AUTHENTIC GREEK COUISINE AWARDS – GOLD AWARD 2022 Μάλιστα, τα εστιατόρια βασίζουν το μενού τους σε ποιοτικές-τοπικές πρώτες ύλες και στην ελληνική δημιουργική κουζίνα υψηλών προδιαγραφών.

Μια αντίστροφη λαμπερή πορεία… από την Αμερική στην Ελλάδα! Η αυθεντική ελληνική κουζίνα κατάφερε να ριζώσει στο Miami!

Το POSEIDON OCEAN VIEW από το Miami beach με τους χολιγουντιανούς αστέρες και τη κοσμοπολίτικη ζωή έφτασε τώρα και στην καρδιά της Μεσσηνίας, στην παραλία της Καλαμάτας! Ο πολυβραβευμένος σεφ και επίσημος “Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2020”  Δημήτριος Πυλιώτης με τον αδερφό του Βασίλειο αναδεικνύουν την Μεσσηνία στην κορυφή του γαστρονομικού χάρτη με αυτό το καταπληκτικό project που σας παρουσιάζουμε.

Η Καλαμάτα αποκτά αυτό το γαστρονομικό διαμάντι το Poseidon Ocean View που δένεται συναισθηματικά με το πρώτο εστιατόριο στο Miami αποτελώντας ένα “συγκοινωνούν δοχείο” ευρηματικότητας και δημιουργίας πάνω στην υψηλή γαστρονομία. Η αρχιτεκτονική του εστιατορίου επηρεάζεται από το εστιατόριο της Αμερικής με αποτέλεσμα ο επισκέπτης να αισθάνεται την αύρα του ωκεανού και τον  αυθεντικό “μοντερνισμό” που εκφράζεται μέσα από ένα Greek – Seafood Boutique Restaurant με fine dining χαρακτήρα.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ POSEIDON GROUP OF RESTAURANTS ΕΔΩ