ΣΑΣΜΟΣ | ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ | #must #Highlyrecommended by Estiatoria.gr

Η μοναδική κρητική γαστρονομία ήρθε τώρα και στην Αθήνα στο κέντρο της Γλυφάδας. Ο ΣΑΣΜΟΣ ήρθε για να σας κερδίσει με μια γευστική πανδαισία αυθεντικών κρητικών γεύσεων! Ο Νίκος Καλλέργης δημιουργεί έναν χώρο “ύμνο” στην Κρητική κουλτούρα με εκλεκτά προϊόντα από την Κρήτη! Ο Σασμός σας υπόσχεται το καλύτερο αντικριστό στην Αθήνα! Το ντεκόρ είναι πολύ εντυπωσιακό όπως το ρακοκάζανο και η υπερσύγχρονη ψησταριά… Στην κουζίνα η μαγειρική ομάδα από τα Ανώγεια της Κρήτης: Ελευθέριος Καλλέργης και η  Ευτυχία Βαρδουλάκη μεγαλουργούν σε συνεργασία με τον εξαίρετο executive chef Κωνσταντίνο Σιόμπολα (πρόφατα βραβευμένος με το Χρυσό Μετάλλιο Αξίας – Gold Medal 2022 του Greek Taste Beyond Borders® GTBB  να βάζει την υπογραφή του σε ένα αυθεντικό μενού κρητικής κουζίνας με πολλές εκπλήξεις στον ουρανίσκο!

Στον Σασμό η γαστρονομία συνδέεται συναισθηματικά με την φιλόξενη Κρήτη και τις παραδοσιακές γεύσεις… 

Ο chef Κωνσταντίνος Σιόμπολας κάνει τη διαφορά με την υψηλή αισθητική του σε συνεργασία με μαγείρους από τα Ανώγεια της Κρήτης όπως ο Ελευθέριος Καλλέργης και η Ευτυχία Βαρδουλάκη. (εικονίζονται στην φωτό)

Αυθεντική κρητική κουζίνα, παραδοσιακά κρητικά προϊόντα συνθέτουν την τέλεια γαστρονομική εμπειρία!!

  • Το Estiatoria.gr – σας ενημερώνει για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Από αριστερά (μάγειρες) Ελευθέριος Καλλέργης, Ευτυχία Βαρδουλάκη και Κωνσταντίνος Σιόμπολας

Executive chef Κωνσταντίνος Σιόμπολας

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΑΣΜΟΣ ΕΔΩ