Εντυπωσιακά Ταρτάρ στο τραπέζι με τον Executive Chef Στράτο Κοντάκο στο Su Casa στη Γλυφάδα! #Highendgastronomy #must #Highly recommended by Estiatoria.gr

Το Su Casa στη Γλυφάδα στη πλατεία Νυμφών είναι μια ανακαινισμένη μονοκατοικία διαμορφωμένη σε εστιατόριο, χωρίς να χάνει τον πρωταρχικό της ρόλο να σας “φιλοξενεί” στους όμορφους χώρους της, που συνεχίζουν να σου δημιουργούν την εντύπωση ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα πολύ ιδιαίτερο σπίτι. Η υψηλή αισθητική σε κάθε χώρο του Su Casa, από τον κήπο μέχρι το μεγάλο αίθριο με τη σάλα του dining, κερδίζει οπτικά τις καλύτερες εντυπώσεις! Οι προτάσεις της κουζίνας δεν θα μπορούσαν να μην είναι επίσης εντυπωσιακές με σύγχρονες μεσογειακές προτάσεις με καθαρό γαστρονομικό ύφος και απαράμιλλη αξία στη γεύση.

Στο Su Casa έχει δοθεί μεγάλη προσοχή στην ύλη και την επιφάνεια των τραπεζιών και των σερβίτσιων, κάτι που σε ανεβάζει ψυχολογικά από το πρώτο κιόλας λεπτό! Η πλούσια κάβα ευνοεί τους γευσιγνώστες, ενώ η μπάρα δημιουργεί cocktails με αυθεντικότητα που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το Su Casa στην λίστα των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας. Δοκιμάστε ότι προσφέρει το Su Casa από το πρωί μέχρι το βράδυ…

Το team γευσιγνωσίας του Estiatoria.gr συνάντησε τον εξαιρετικό chef Στράτο Κοντάκο στο υπέροχο Su Casa, ο οποίος παρουσίασε τις τελευταίες προτάσεις του. Δοκιμάστηκαν  αρκετά πιάτα που σας παρουσιάζουμε αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις,  με τα ευφάνταστα ταρτάρ να μονοπωλούν το ενδιαφέρον τόσο γευστικά όσο και αισθητικά!

  • Ο Executive Chef Στράτος Κοντάκος δημιουργεί εξαιρετικές δημιουργίες σύγχρονης μεσογειακής κουζίνας με διεθνείς επιρροές με μοναδικό τρόπο και foodstyling.
  • Χειμερινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Ταρτάρ τόνου με ανανά, καρέ ντομάτας, ponzu sauce και crumble wasabi -soya

Ταρτάρ μόσχου με φύτρες κόκκινης μουστάρδας

Φιλέτο μοσχαρίσιο με πουρέ πατάτας, λευκά σπαράγγια, μους κατσικίσιου τυριού με λάδι λευκής τρούφας και σάλτσα πόρτο

Executive Chef Στράτος Κοντάκος

Σπαγγέτι με πέστο από baby σπανάκι και Βολάκι Τήνου

Σπαγγέτι με ελληνικό μπλε καβούρι

Lemon tart με αλμυρή καραμέλα

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ SU CASA ΕΔΩ