ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ | ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΥΔΟΚΙΜΕΙ Η ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ | ΤΑ ΜΕΝΟΥ ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ! #highendgastronomy #recommended by Estiatoria.gr

Το Ελαίας Γη μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια πιστό στη βαθιά του φιλοσοφία, την οποία μαρτυρά το ίδιο του το όνομα…, κατάφερε δικαιωματικά να κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην κατηγορία εστιατορίων της  «αυθεντικής ελληνικής κουζίνας» αλλά και σαν ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας και μάλιστα πολυβραβευμένο! Έχει κατακτήσει στην κατηγορία του συνεχόμενα Gold Award of Quality & Taste του πανελλαδικού θεσμού Estiatoria.gr Golden Awards® και φυσικά τις καλύτερες κριτικές του κόσμου επί πολλά χρόνια.

Το Ελαίας Γη προσφέρει στον επισκέπτη του μια αξεπέραστη γαστρονομική εμπειρία σε ένα φυσικό τοπίο ανυπέρβλητης ομορφιάς στην Πολιτεία της Κηφισιάς, μέσα στο πράσινο με μαγευτική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο. Η υψηλή «οινογαστρονομία» είναι εκείνο που έχει σφραγίσει το Ελαίας Γη με πολυάριθμες επιλογές από τον ελληνικό αμπελώνα.

  • Φθινοπωρινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Τα γνωστά μενού γευσιγνωσίας του εστιατορίου των 14 και 24 γεύσεων, μια καινοτομία που διαμορφώνεται εποχιακά με σύγχρονες επεμβάσεις «ελληνικής κουζίνας» συγκινεί και τον πιο έμπειρο γαστρονόμο με εκπλήξεις στην παλέτα του ουρανίσκου που διαδέχονται η μια την άλλη, σε ένα ευγενικό και φιλικό περιβάλλον με αριστοκρατικές νότες…

Στο Ελαίας Γη οι γεύσεις και η απόλαυση είναι μοναδικές, όπως και ο επισκέπτης επίσης μοναδικά κερδισμένος σε νέες ανεβασμένες  γαστρονομικές εμπειρίες!

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΑΣ ΓΗ ΕΔΩ