ΚΡΑΝΑΗ MEAT BAR | ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ | ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΓΥΘΕΙΟ! Highly recommended by Estiatoria.gr

Το ΚΡΑΝΑΗ MEAT BAR στο όμορφο Γύθειο αποτελεί ένα σημείο υψηλής γαστρονομίας εστιασμένο στο ποιοτικό κρέας και σε δημιουργικές προτάσεις υψηλής αξίας. Ξεκινώντας από το όνομα του εστιατορίου, αυτό προέρχεται από τον μύθο του Πάρη και της Ωραίας Ελένης, όπου στο μικρό νησί “Κρανάη” που ενώνεται με το Γύθειο μέσω μιας μικρής γέφυρας, λέγεται να άφησε πίσω ο Πάρης το κράνος του μετά την παραμονή τους σε αυτό, έτσι λοιπόν το νησί πήρε το όνομά του (από τη λέξη κράνος). Το εστιατόριο δανείζεται το αρχαίο όνομα “Κρανάη” από το άγνωστο νησί της Ωραίας Ελένης, μαζί και την αρχαία πολιτιστική κληρονομιά, όπως αυτή αναδύεται μέσα από τα τοπικά υλικά που παραμένουν ακέραια στον χρόνο και αναζητούν να αναγεννηθούν στο σήμερα. Το αποτέλεσμα μοναδικό!

Υψηλή γαστρονομία και Γύθειο… οι γεύσεις διαμορφώνονται από τους πλέον ειδικούς αναγνωρισμένους chef!

Τα ελληνικά προϊόντα είναι που μετράνε… και κερδίζουν τις εντυπώσεις, σε ένα πιάτο που περνάει από τον μύθο στην πραγματικότητα…

  • Χειμερινά νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

Στο ΚΡΑΝΑΗ head chef είναι ο Θεόδωρος Μαμάης (Χρυσό Μετάλλιο Αξίας 2022 του Greek Taste Beyond Borders® GTBB) και το supervising & consulting έχει αναλάβει ο chef Δημήτρης Αϊβαλιώτης (επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2022 του Greek Taste Beyond Borders® GTBB), γεγονός που καταμαρτυρά το υψηλό επίπεδο γευστικής υπεροχής! Η διακόσμηση του χώρου είναι μοντέρνα κλασσική με τόνους πολυτέλειας που συναντά κανείς ακόμα και στα σερβίτσια. Η κουζίνα διαπραγματεύεται τις σύγχρονες τάσεις της ελληνικής δημιουργικής κουζίνας που συντηρούν την πολύ μακρινή παράδοση με τολμηρές προσεγγίσεις, όχι τυχαίες… που κυριολεκτικά σας κάνουν να παραμιλάτε! Ανάμεσα σε signatures του νέου μενού το:  Αυγό ποσέ, σύγκλινο, chips πατάτας και μαγιονέζα τρούφας, το μπιφτέκι προβατίνας με γαλοτύρι, πατάτεs baby και σάλτσα από ντοματίνια, τα καρέ μαύρου χοίρου με πουρέ γλυκοπατάτας και πολλά άλλα που προτείνουμε να απολαύσετε από κοντά σε ένα άριστο περιβάλλον με το αίσθημα της αληθινής φιλοξενίας.

ο chef Δημήτρης Αϊβαλιώτης (επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2022 του Greek Taste Beyond Borders® GTBB)

ο chef Δημήτρης Αϊβαλιώτης (επίσημος Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας® Χρυσό Μετάλλιο 2022 του Greek Taste Beyond Borders® GTBB)

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΑΗ MEAT BAR ΕΔΩ