ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ |Ο ΜΕΝΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ

Ο Αναστάσιος Ντούμας είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και Executive Chef. Είναι ο πρόεδρος και ιδρυτής του βραβευμένου εστιατορικού ομίλου ΛΕΥΚΕΣ και ο επί τρεις συνεχόμενες χρονιές στεφθείς με τον πολύτιμο τίτλο του Προσώπου της Χρονιάς για την Ελληνική Γαστρονομία 2017′ 18’19’ *Μέγαρο Μουσικής Αθηνών *Πανελλαδικός θεσμός βραβείων Estiatoria.gr Golden Awards. 

Η εξάπλωση στην Αμερική

Οι Λεύκες στο Γαλάτσι είναι η αφετηρία, ο άξονας για την εξέλιξη του ομίλου. Βραβευμένο εστιατόριο με πολλές καινοτομίες όπως και ο υπερσύγχρονος φούρνος πέτρας που βγάζει φρεσκοψημένες ζύμες, το εστιατόριο που ο κόσμος έχει αγαπήσει με ξεχωριστό τρόπο! Εκεί, εστιάζει ο Αναστάσιος Ντούμας στο μαγειρευτό αλλά και σε σύγχρονες προτάσεις. Το δεύτερο εστιατόριο είναι το Lefkes on the side, εκεί η πιο δημιουργική open-kitchen εστιάζει στο κρέας αλλά και σε pasta, ριζότα καθώς και άλλες gourmet προτάσεις. Θα μπορούσε να ειπωθεί πως το Lefkes on the side είναι το σπίτι της Ελληνικής Γαστρονομίας. Στη Σαντορίνη οι Λεύκες στεγάζονται σε μια Canava του 1948 και αλλάζουν την γαστρονομία του νησιού… Εκεί ο Τάσος Ντούμας θέτει σε εφαρμογή τα μυστικά της τοπικής γαστρονομίας, σε ένα απόμερο σημείο της Σαντορίνης, στην Φοινικιά της Οίας, που χάρη στις Λεύκες, το μέρος άρχισε να κερδίζει έδαφος και να αναδεικνύει την τοπική κουλτούρα. Τέλος, χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα κάποια άκρη στην επιτυχημένη πορεία… το New Jersey των ΗΠΑ υποδέχεται το Lefkes Estiatorio, ένα ελληνικό εστιατόριο με έμφαση στο ψάρι και σε σύγχρονες μεσογειακές και τοπικές ελληνικές παραδοσιακές προτάσεις με μοντέρνα απόδοση. Ο κόσμος ξεκίνησε να το “λατρεύει” από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Τα νέα του σχέδια

Η παγκόσμια αγορά για τον επιτυχημένο επιχειρηματία και ειδικό πάνω στην Ελληνική γαστρονομία και τις σύγχρονες τάσεις είναι ένα δέλεαρ… Η καθημερινότητα ενός τέτοιου ανθρώπου δεν είναι απλή, καθώς τα συνεχή ταξίδια τον φέρνουν από την Ευρώπη στην Αμερική και από την Αμερική στην Ασία. Η τεχνογνωσία του στησίματος ενός ελληνικού εστιατορίου είναι “πολύ ακριβή” και ο όμιλος Lefkes προσανατολίζεται μέσα από την καθοδήγηση του ιδίου Αναστάσιου Ντούμα, αληθινού μέντορα σε θέματα γαστρονομίας, σε περισσότερα σημεία ανά τον κόσμο! Φυσικά μαζί με την ανάπτυξη του ομίλου Lefkes, η αφοσίωση στον εκσυγχρονισμό της ελληνικής κουζίνας φέρνουν τον Αναστάσιο Ντούμα στους πρωτεργάτες της υποστήριξης της ιδέας, ότι η ελληνική γαστρονομία είναι η κορυφαία, ασύγκριτη γαστρονομία και τα ελληνικά προϊόντα τα πιο ποιοτικά στον πλανήτη! Άλλωστε στα εστιατόρια του το ελληνικό προϊόν είχε πάντα την τιμητική του…

Σαν Estiatoria.gr του ευχόμαστε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Από αριστερά Head Chef Lefkes ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΑΛΙΤΗΣ – στα δεξιά ο Executive Chef και επιχειρηματίας ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΝΤΟΥΜΑΣ

Δημιουργίες από το εστιατόριο LEFKES ON THE SIDE στην Ελλάδα 

LEFKES ON THE SIDE