Ψευδώνυμο ή ηλεκ. διεύθυνση
Συνθηματικό
Χρήστης
Email
subscriber
Συμφωνώ με τους Όρους Χρήσης του estiatoria.gr. Διαβάστε περισσότερα
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ESPRESSE – ΙΣΤΟΡΙΑ Όλα ξεκίνησαν το 1996 . Όταν… ο επιχειρηματίας Νίκος Πάπας βλέποντας τον αντίκτυπο που είχε η…
Η ομάδα που στελεχώνει το εγχείρημα The Greek Butcher εδρεύει στην πόλη της Κομοτηνής. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις, της πρώτης βιοτεχνίας…
Η επιχείρηση Kyriakakis Meat & Delicatessen στο Μαρούσι είναι μια σύγχρονη μονάδα κοπής, επεξεργασίας και παρασκευής επιλεγμένων…
Συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειάς μου, η οποία έχει αφετηρία το 1963 στην παλιά λαχαναγορά στο Γκάζι, θέλησα να δημιουργήσω μια…
Έμπνευσή μας, να προσφέρουμε το καλύτερο! Η Τρία Δέλτα από το 1996, βρίσκεται δίπλα στον επαγγελματία της εστίασης με προϊόντα και…
Ο Γιώργος Μπούμπας, διαδεχόμενος γονείς και παππούδες, ανήκει στην τρίτη γενιά και έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο κρεοπωλείο στα Μελίσσια…
Η ιστορία του γαλακτομπούρεκου είναι συνυφασμένη με τα τα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης”. Το 1977 η οικογένεια Πάτσης έβαλε στόχο και…
Το οινοποιείο Οίνου Γη – Κτήμα Βασιλειάδη βρίσκεται στο μεγάλο κρασοχώρι Όμοδος, της επαρχίας Λεμεσού στην Κύπρου. Ένα χωριό, του οποίου…
Τα κρεοπωλεία “ΜΠΟΥΡΜΠΟΣ” αποτελούν μια σταθερή και υψηλή αξία στο κρέας. Η τέχνη του κρέατος περνάει μέσα από την παράδοση της…
Το Cantinetta di Frati ήρθε να συμπληρώσει τη γευστική μαγεία του Delicatessen Caffe I Fratti αποτελώντας πρότυπο παράδειγμα για τα…