Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ| ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ!

  

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ| ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΣΟ ΑΙΩΝΑ!

Μήνυμα από την ιδιοκτησία:  

«Η εμπειρία  μας στην εστίαση μετράει πάνω από μισό αιώνα. Ενημερώνουμε τους πελάτες μας πως η τροφοδοσία των αλιευμάτων μας γίνεται από ασφαλείς περιοχές και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Η εμπιστοσύνη που  έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια  είναι η καλύτερη ανταμοιβή  για εμάς. Ευχαριστούμε!!”

►Ο Διάσημος στην Πειραϊκή είναι μια από τις παλαιότερες και καλύτερες ψαροταβέρνες. Σε ένα ξεχωριστό πανέμορφο περιβάλλον με θέα στον Σαρωνικό μπορεί κανείς να απολαύσει αγαπημένες σπεσιαλιτέ θαλασσινών ατενίζοντας τα καράβια που πλέουν από τη μεγάλη βεράντα του εστιατορίου. Καθώς μπαίνεις στον Διάσημο έρχεσαι σε επαφή με όλα τα ολόφρεσκα αλιεύματα ημέρας όπως ψάρια, γαρίδες, όστρακα και άλλα που είναι έτοιμα να αναλωθούν αυθημερόν σε ιδιαίτερα καλές τιμές.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΣΗΜΟ ΕΔΩ

Λουκουμάδες μπακαλιάρου με σπιτική σως ταρτάρ

Μερικές από τις σπεσιαλιτέ του «Διάσημου” είναι η ασυναγώνιστη ψαρόσουπα του Διάσημου, οι ποικιλίες θαλαασινών, η γαριδομακαρονάδα και αστακομακαρονάδα και πολλές άλλες δοκιμασμένες προτάσεις. Το ελληνικό παραδοσιακό πειραιώτικο στοιχείο είναι  χαρακτηριστικό της ψαροταβέρνας δίνοντας μια ξεχωριστή αίσθηση που χρωματίζεται από το αληθινό μεράκι, την ποιότητα σε όλα τα επίπεδα και έναν σεβασμό που δύσκολα θα βρείτε αλλού…

Πράσινη σαλάτα με καπνιστό σολομό και vinaigrette εσπεριδοειδών
 
Γαρίδες σαγανάκι – Μία από τις σπεσιαλιτέ του Διάσημου!
  
 
 
  
 
 Η «Μπουγιαμπέσα” σούπα του Διάσημου. Προτείνεται από το estiatoria.gr