Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αργυρούπολη Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ελληνικό Ηλιούπολη Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κινέτα Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

 

ΡΕΜΟΥΤΣΙΚΟ | ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΜΟΝΤΕΡΝΟ | ΟΛΑ ΟΣΑ ΖΗΤΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ...

Η νέα γενιά είναι αυτή πάντα που φέρνει τις αλλαγές και την εξέλιξη. Όταν όμως δεν ακυρώνεται η φιλοσοφία ενός χώρου και μιας πραγματικότητας, όπως την βίωσαν οι παλαιότεροι, τότε μιλάμε για δημιουργική εξέλιξη. Στο Ρεμούτσικο απολαύσαμε μοναδικές σπεσιαλιτέ στα κάρβουνα, όπως τα ξακουστά παϊδάκια του, τις σπαλομπριζόλες, το κοντοσούβλι και το γεμιστό μπιφτέκι. Ο Ηλίας Δήμας του Ρεμούτσικου μας μίλησε για την ιστορία της ταβέρνας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον... Δοκιμάσαμε μαζί και συνδυάσαμε με βαρελίσιο κρασί αλλά και ρακή απίθανες γεύσεις! Η προετοιμασία και η κοπή του κρέατος, το μαρινάρισμα και εν συνεχεία το ψήσιμο έχουν τα μυστικά τους, αποτελώντας μια σταθερή διεργασία που προπορεύεται από εκείνη την αρχή της γαστρονομίας που δίνει βάρος στην πρώτη ύλη, στην επεξεργασία της και στην σωστή εκτέλεση. Επομένως ποιο είναι το νόημα μιας δημιουργίας όταν ξεκινάει από την εκτέλεση των υλικών παρακάμπτοντας την επιλογή της πρώτης ύλης, που στην περίπτωση του Ρεμούτσικου την συναντάμε φρέσκια και καθαρή με την είσοδό μας στο εστιατόριο. Δοκιμάστηκε και προτείνεται από το Estiatoria.gr

Ο Ηλίας Δήμας του Ρεμούτσικου

 ►Το Ρεμούτσικο είναι μα από τις καλύτερες κλασσικές  ταβέρνες στην Αθήνα. Η ιστορία της ξεκινάει από το 1982 όταν ο πατέρας της σημερινής οικογένειας  Κώστας Δήμας, έβαλε το πρώτο λιθαράκι στο Μπραχάμι - Αγ. Δημητρίος σε μια παλιά μονοκατοικία, που με τον καιρό αναπτύχθηκε και απέκτησε έναν από τους ωραιότερους κήπους που μπορεί να βρει κανείς  σε εστιατόριο. Το μεράκι, η αγάπη για την παράδοση και η διατήρηση της φιλοσοφίας της παλιάς οικογενειακής ταβέρνας σε συνδυασμό με τον σεβασμό στον πελάτη και την μεγάλη προσοχή στις ποιοτικές πρώτες ύλες, δημιούργησαν ένα μεγάλο όνομα στην σημερινή εστίαση, το «Ρεμούτσικο». Σήμερα η νέα γενιά ο Ηλίας και ο Παναγιώτης Δήμας συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τη λειτουργία του εστιατορίου κερδίζοντας συνεχώς την εκτίμηση του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΟΥΤΣΙΚΟ ΕΔΩ

Σπαλομπριζόλα
 
Κοντοσούβλι
 
 
Κολοκυθάκια και τυροπιτάκια
 
Παϊδάκια

 

 

 ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΜΟΥΤΣΙΚΟ ΕΔΩ