Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

 
   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αργυρούπολη Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γέρακας/Παλλήνη Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ελληνικό Ηλιούπολη Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κινέτα Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

PALADAR | ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ... #Λουτράκι

Όταν το τοπίο δημιουργεί μαγικό σκηνικό και η πολυτέλεια απλά συμπληρώνει το σύνολο, η γαστρονομία στα χέρια ενός έμπειρου Chef αποκτά άλλη διάσταση... Το Paladar είναι ένα new entry που ήδη έχει κερδίσει εκείνη τη μερίδα του κόσμου, που αναζητεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και ψάχνει για κάτι ακόμα ανώτερο σε ότι τον περιβάλλει. Προτείνεται από το Estiatoria.gr

Το Paladar είναι ένα νέο all-day restaurant που δημιουργήθηκε στην παραλία του Λουτρακίου με άριστες προδιαγραφές που θυμίζουν project υψηλών απαιτήσεων. Η ιδέα ήρθε από δύο φίλους τον γνωστό πολυβραβευμένο Chef Σωτήρη Φιλίππου και τον Μετρ Κώστα Κορομηλά, που σαν ιδιοκτήτες κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη στην ποιοτική εστίαση στο Λουτράκι, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο γαστρονομίας.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PALADAR ΕΔΩ

Tomahawk 1.200 γρ. - Μοσχάρι με αρωματικό βούτυρο, λαχανικά σχάρας και πατάτες νέας γης
 
Οι συνιδιοκτήτες του Paladar: Ο Μετρ Κώστας Κορομηλάς (αριστερά) και ο Chef Σωτήρης Φιλίππου (δεξιά) 
 
Ριζότο δημητριακών με γαρίδες και αφρό Pecorino
 
Σφυρίδα φρικασέ με χαβιάρι χρυσής ρέγγας
 
Tataki θαλασσινών
 
Ocean salad

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PALADAR ΕΔΩ