Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ελληνικό Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κινέτα Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

FRANZESCA BISTRO | Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...

Η φιλοσοφία του Franzesca Bistro είναι «όλα στη μέση». Συνδυάζουμε ελληνικά και διεθνή στοιχεία, φαγητό για ευαίσθητους ουρανίσκους σ΄ένα περιβάλλον που προδιαθέτει την ανθρώπινη επικοινωνία. Ο Chef με το δικό του μοναδικό τρόπο παντρεύει τη Μεσόγειο με την Ασία σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Προτείνεται από το Estiatoria.gr αφού δοκιμάστηκε.

Ο Χάρης Αντωνόπουλος ξεκίνησε την εργασιακή του εμπειρία σε εστιατόρια της Αθήνας, ύστερα τις Κυκλάδες και τελικά ταξιδεύοντας μέχρι το Εδιμβούργο και το Λονδίνο όπου εργάστηκε σε θρυλικά εστιατόρια όπως το Creelers και Lindsay House. Μετέπειτα η επαγγελματική του εμπειρία τον βρίσκει στο Παρίσι στο περίφημο Atelier de Joel Robuchon. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANZESCA BISTRO ΕΔΩ

Ο Chef Χάρης Αντωνόπουλος
 
Σεβίτσε από φρέσκα μαριναρισμένα ψαρικά
 
Bao Ban με γαρίδα Bbq & κορέατικα τουρσιά
 
Ρολάκια από μπαχαράτο κοτόπουλο & δυόσμο μαζί με άλλες επιλογές

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FRANZESCA BISTRO ΕΔΩ