Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ελληνικό Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κινέτα Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

 

ΤΟ BRAND ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΜΑΜΑΛΑΚΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ | ΜΠΟΥΚΙΑ & ΣΥΧΩΡΙΟ

Τον συναντήσαμε πολύ πρόσφατα σε ένα από τα εστιατόρια της επιτυχημένης αλυσίδας του στο Μαρούσι. Η φιλοξενία του ήταν κάτι το δεδομένο όπως και η συνέπεια του στο πολυετές του έργο, αυτό της εξάπλωσης της Ελληνικής μας κουζίνας. Η απλότητα αυτής της μεγάλης προσωπικότητας που κατάφερε να μπει με τις μαγειρικές του σε κάθε σπιτικό, στις μεγαλουπόλεις και στα αξιοθαύμαστα ελληνικά χωριά, αποδείχτηκε στυλοβάτης για την Ελληνική γαστρτονομία. Έτσι λοιπόν η λάμψη του δημιουργήματός του "Μπουκιά & Συχώριο" δεν άργησε να τραβήξει το ενδιαφέρον επενδυτών στην αγορά του εξωτερικού, μιας και η τάση της επιστροφής στο αυθεντικό και το σπιτικό, αυτό που απολαμβάνεις σπάνια στην εποχή της ταχύτητας, που δεν σου επιτρέπει να πάρεις μια ανάσα και να γευτείς μια καλοφτιαγμένη αγνή συνταγή, αποτελεί το μεγαλύτερο trend παγκοσμίως. 

Η γνώση και τα καλά κρυμμένα μυστικά της Ελληνικής κουζίνας του Ηλία Μαμαλάκη είναι αυτή τη στιγμή η πιο προχωρημένη αντίληψη πάνω στην Ελληνική κουζίνα καθώς εκφράζεται μέσα από την επιστημονική ανάλυση των πρώτων υλών με οργανοληπτική αξιολόγηση κάθε υλικού. Πιο μπροστά από την εποχή του, ο Ηλίας Μαμαλάκης θέτει νέα όρια στην αξιολόγηση του Ελληνικού προϊόντος σαν παγκόσμιο brand name, μέσα από πολυετή διατριβή, γνώση και εμπειρία. Όλα αυτά περιγράφονται στο νέο του βιβλίο "Τρώμε και Ομορφαίνουμε" των εκδόσεων "Αρμός", το οποίο μεταφράζεται και στην αγγλική γλώσσα. Όσο για τον τρόπο που θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την κουζίνα του, αυτός είναι μέσω των εστιατορίων του "Μπουκιά & Συχώριο" σε 4 σημεία στην Αθήνα.

Τα εστιατόρια αναλαμβάνουν catering, εκδηλώσεις, εταιρικά γεύματα, φαγητό στο χώρο σας καθώς και private chef services

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "ΜΠΟΥΚΙΑ & ΣΥΓΧΩΡΙΟ" ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕ "DINING" ΣΑΛΑ ΕΔΩ