Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ελληνικό Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κινέτα Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

BARATIN | ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΓΕΥΣΕΩΝ & ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ... 

Το Baratin διανύει τη δεύτερη του χρονιά με επιτυχία και αναμφίβολα οριοθετείται ανάμεσα σε εκείνα τα εστιατόρια που έχουν φιλοσοφημένη στάση απέναντι στη γαστρονομία, κερδίζοντας τα εύσημα του Estiatoria.gr και των έμπειρων γευσιγνωστών του. 

Μπουρέκι Μελιτζάνας, Σάλτσα Νάπολι Αρωματισμένη με Ούζο και Sweet Chilly, Γιαούρτι Δυόσμου

 

Το μήνυμα του ταλαντούχου Chef Γρηγόρη Μπονιάκου για την κουζίνα που υποστηρίζει στο Baratin για τη φετινή σεζόν! 

"Δεν θέλω να βάλω ετικέτες και να ονομάσω την κουζίνα μου μεσογειακή, ελληνική, διεθνή κλπ.  Παρ’ όλα αυτά είμαι θερμός υποστηρικτής των ελληνικών πρώτων υλών. Η φιλοσοφία της κουζίνας μου είναι  η σωστή αξιοποίηση και αποθήκευση των πρώτων υλών, καθώς και η παραγωγή συνταγών εξ’ ολοκλήρου από εμάς . Αυτό που επιδιώκω είναι η δημιουργία γεύσεων και συναισθημάτων μέσω της σύνδεσης της παράδοσης και της μοντέρνας κουζίνας, δημιουργώντας απλές και ευδιάκριτες γεύσεις."

Chef  Γρηγόρης Μπονιάκος

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ BARATIN ΕΔΩ

Αποδομημένη  «Σπανακόπιτα» Σαλάτα Σπανάκι,Κατσικίσιο Τυρί, Φρέσκο Κρεμμύδι,Φύλλο Κρούστας & Vinaigrette άνηθο  
 
 
Τρυφερό Μοσχαράκι με Σάλτσα Burnelo, Πουρές απο Αρωματική Πατάτα & Λάδι Τρούφας
 
Quinoa - Ταμπουλέ από Σπόρους Quinoa και Λιναρόσπορο ο Δικός μας Καπνιστός Σολομός Μαριναρισμένα με Βινεγρέτ Εσπεριδοειδών
 

Snacks and breakfast

Τορτίγια, μοσχαρίσιος κιμάς, πράσινη σαλάτα