ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ | ΨΗΤΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΣΕ RONER…

 

ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ | ΨΗΤΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΣΕ RONER ΣΤΟΥΣ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ… 

Στο Νούφαρο οι πιο δημιουργικοί μεζέδες δένουν αρμονικά με ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα. Ο χώρος είναι απλός με ρετρό στοιχεία που δημιουργούν μια ανάλογη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, κατάλληλη για κάθε περίσταση. Στον Ταύρο σε μια περιοχή πολύ όμορφη, γνωστή σαν στέκι ψαγμένων προτάσεων και ταχέως αναπτυσσόμενη πάνω στα σύγχρονα εστιατόρια, απολαύστε προτάσεις που κατάφεραν να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο Σεφ που υπογράφει το μενού είναι ο νέος και ανερχόμενος Μανώλης Σαρδής με πλούσια εμπειρία στις ελληνικές και ξένες κουζίνες. 

Δοκιμάστε τις τηγανιές του Νούφαρου, την χοιρινή μπριζόλα που καπνίζεται φυσικά μπροστά στον πελάτη με θυμάρι και δεντρολίβανο, το κότσι στη λαδόκολα με baby πατάτες και καπνιστό τυρί, την ψητή πανσέτα σιγομαγειρεμένη σε roner στους 74 βαθμούς για 5 ώρες και τελείωμα σε αρωματισμένο βούτυρο και μανιτάρια σε καμένο βούτυρο καθώς και πολλά άλλα.  

Λαχματζούν με μοσχαρίσιο κιμά, πανσέτα ατμού και μαριναρισμένες πιπεριές κονφί με φύτρες σκόρδου σε σάλτσα ροδιού
 
Ψητή πανσέτα σιγομαγειρεμένη σε roner στους 74 βαθμούς για 5 ώρες και τελείωμα σε αρωματισμένο βούτυρο και μανιτάρια σε καμένο βούτυρο
 
 
Ο Σεφ που υπογράφει το μενού είναι ο νέος και ανερχόμενος Μανώλης Σαρδής 
 
Γλυκό μήλο σε αρωματισμένο κρασί και κρέμα βανίλιας μπαβαρουάζ με άρωμα ούζου.

 

 ►ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ ΕΔΩ