Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

 
   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βέλγιο Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

 

ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ | ΨΗΤΗ ΠΑΝΣΕΤΑ ΣΕ RONER ΣΤΟΥΣ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ 5 ΩΡΕΣ... 

Στο Νούφαρο οι πιο δημιουργικοί μεζέδες δένουν αρμονικά με ποιοτικά κρασιά και αποστάγματα. Ο χώρος είναι απλός με ρετρό στοιχεία που δημιουργούν μια ανάλογη ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, κατάλληλη για κάθε περίσταση. Στον Ταύρο σε μια περιοχή πολύ όμορφη, γνωστή σαν στέκι ψαγμένων προτάσεων και ταχέως αναπτυσσόμενη πάνω στα σύγχρονα εστιατόρια, απολαύστε προτάσεις που κατάφεραν να κερδίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ο Σεφ που υπογράφει το μενού είναι ο νέος και ανερχόμενος Μανώλης Σαρδής με πλούσια εμπειρία στις ελληνικές και ξένες κουζίνες. 

Δοκιμάστε τις τηγανιές του Νούφαρου, την χοιρινή μπριζόλα που καπνίζεται φυσικά μπροστά στον πελάτη με θυμάρι και δεντρολίβανο, το κότσι στη λαδόκολα με baby πατάτες και καπνιστό τυρί, την ψητή πανσέτα σιγομαγειρεμένη σε roner στους 74 βαθμούς για 5 ώρες και τελείωμα σε αρωματισμένο βούτυρο και μανιτάρια σε καμένο βούτυρο καθώς και πολλά άλλα.  

Λαχματζούν με μοσχαρίσιο κιμά, πανσέτα ατμού και μαριναρισμένες πιπεριές κονφί με φύτρες σκόρδου σε σάλτσα ροδιού
 
Ψητή πανσέτα σιγομαγειρεμένη σε roner στους 74 βαθμούς για 5 ώρες και τελείωμα σε αρωματισμένο βούτυρο και μανιτάρια σε καμένο βούτυρο
 
 
Ο Σεφ που υπογράφει το μενού είναι ο νέος και ανερχόμενος Μανώλης Σαρδής 
 
Γλυκό μήλο σε αρωματισμένο κρασί και κρέμα βανίλιας μπαβαρουάζ με άρωμα ούζου.

 

 ►ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΥΦΑΡΟ ΕΔΩ