ΑΡΩΜΑ ΑΥΛΗΣ | ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ

ΑΡΩΜΑ ΑΥΛΗΣ | ΕΝΑΣ ΕΠΙΓΕΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ #Σαντορίνη

 

Βραβεύτηκε πρόσφατα με το Gold Award of Quality & Taste 2018, συμμετείχε στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek taste beyond borders και αποδεικνύεται δικαίως ως ο κορυφαίος οινογευστικός προορισμός! Η εμπειρία της γεύσης στο «Αρωμα Αυλής” είναι εκείνη που ταυτίζει τη Σαντορίνη με την τοπική γαστρονομία…

Γράφει ο Βαγγέλης Μπελτζενίτης «Στο Αρωμα Αυλής πιστεύουμε και συνεχώς αποδεικνύουμε, ότι η ελληνική γαστρονομία, στηριζόμενη πάνω στα τοπικά προϊόντα, είναι κάτι το υπαρκτό και έχει παρόν και μέλλον.Είναι αλήθεια μαγικό, ο κήπος με τα λαχανικά που αποτελούν τις πρώτες ύλες των συνταγών του μενού μας, να βρίσκεται μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του εστιατορίου. Το ίδιο και τα μυρωδικά της ελληνικής γης που κατακλύζουν την αυλή. Έτσι γεννήθηκε και το όνομα Αρωμα Αυλής.”

Το μεράκι του ιδιοκτητη Αρτέμη Καραμολέγκου, η φιλοσοφία του διευθυντή Βαγγέλη Μπελτζενίτη, οι συνταγές του executive chef Χρυσόστομου Πρασατζή που υπογράφει το μενού και το ταλέντο του chefde cuisine Μάριου Νικολόπουλου να βάζει το όραμα των τριών σε ένα πιάτο, είναι η γαστρονομική εμπειρία που παρουσιάζουμε με υπερηφάνια σε κάθε επισκέπτη που μας τιμα με την παρουσία και την επιλογή του.

Φέτος, εκτός από τα διαδραστικά μαθήματα μαγειρικής, που πλέον έχουν καθιερώσει το Αρωμα Αυλής παγκοσμίως, εξελίσσοντας και ως γαστρονομικό προορισμό τη Σαντορίνη, παρουσιάζουμε μαζί με το ανανεωμένο βασικό μας μενού, ταιριασμένο με τα διαμάντια του ελληνικού αμπελώνα με τις γηγενής ποικιλίες του και τέσσερα ένθετα μενού έκπληξη, που θα αλλάζουν κάθε 15θήμερο. Αυτά όμως θα σας αφήσω να τα ανακαλύψετε, περνώντας το κατώφλι μας. 

Στο Αρωμα Αυλής δεν θέλουμε απλά να προσφέρουμε φαγητό, θέλουμε να προσφέρουμε εμπειρίες, καθιστώντας σαφές ότι αυτές οι εμπειρίες δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβές και περίπλοκες. Μπορούν να είναι απολαυστικές, να μας ξυπνούν μνήμες και να μας δημιουργούν καινούριες αναμνήσεις. 

Πρόσφατη βράβευση του «Αρωμα Αυλής” στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της χρονιάς


 


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ  ΑΡΩΜΑ ΑΥΛΗΣ ΕΔΩ