Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

 
   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βέλγιο Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

 

PALADAR | Ο ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!

Ξεκίνησε από την αρχή, στο Λουτράκι πάνω στην παραλία και επενδύθηκε πάνω σε αυτό ένας σημαντικός προϋπολογισμός αλλά και προσωπική γνώση και όραμα από δύο επαγγελματίες της εστίασης.

Το Paladar συμμετείχε τόσο στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek taste beyond borders τον Μάρτιο του 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όσο και στα βραβεία των Estiatoria.gr Premium Awards, όπου και απέσπασε το Gold Award of Quality & Taste.

Πρόκειται για έναν ιδανικό γαστρονομικό προορισμό που συνδέει πολλά στοιχεία μεταξύ τους, κυρίως όμως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα του γνωστού βραβευμένου Σεφ Σωτήρη Φιλίππου. Προτείνεται από το Estiatoria.gr  

 

O Chef Σωτήρης Φιλίππου - Κορυφαίος σεφ της χρονιάς 2018 - Gold Award of Quality & Taste
 
Οι συνιδιοκτήτες του Paladar: Ο Μετρ Κώστας Κορομηλάς (αριστερά) και ο Chef Σωτήρης Φιλίππου (δεξιά) βραβεύονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν καλύτερο εστιατόριο της χρονιάς αλλά και σαν κορυφαίος Έλληνας σεφ ο Σωτήρης Φιλίππου.
 
  
Ριζότο δημητριακών με γαρίδες και αφρό Pecorino
 
Σολομός καραμελωμένος με τζίντζερ, μέλι και soya σε βασιλική Quinoa (Κινόα)
 
Tataki θαλασσινών
 
 
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PALADAR ΕΔΩ