ΜΑΣΤΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ | ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ …

ΜΑΣΤΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ | ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ!

Με την υπογραφή του διάσημου και διεθνή Chef Γιάννη Στανίτσα στο μενού, η κουζίνα δανείζεται τα ανώτερα τοπικά κυκλαδίτικα προϊόντα με σκοπό την πλούσια γευστική εμπειρία… Η απόλαυση είναι δεδομένη και θα την βρεις δίπλα στη θάλασσα στο πανέμορφο Μπατσί…

Το ουζάκι γίνεται δροσερή συντροφιά στη δημιουργική κυκλαδίτικη κουζίνα του έμπειρου Chef Γιάννη Στανίτσα, αφήνοντας τις αισθήσεις σου να ταξιδέυουν ανέμελα στο απέραντο γαλάζιο!

Προτείνεται αφού δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr

 

Το «Μαστέλλο» βρίσκεται στο Μπατσί της Ανδρου, πάνω στο λιμάνι σε απόσταση μερικών μέτρων από την ακτή…!! Με θέα το απέραντο γαλάζιο και με αγάπη για τις ωραίες γεύσεις με προϊόντα από μικρούς ντόπιους παράγωγους των Κυκλάδων και ολόκληρης της Ελλάδας, προσπαθούμε να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο των γεύσεων, στον δικό μας χώρο με γεύσεις με ονομασία προέλευσης αλλά και ονομασία παρασκευής.

Με την βοήθεια της κουζίνας μας αλλά και του Σεφ Γιάννη Στανίτσα ο οποίος επιμελείται του Μενού… παρουσιάζει ένα μενού με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς. Το μενού μας αποτελείται από μια σειρά μικρών πιάτων ΜΕΖΕ αλλά και κάποιων κυρίως πιάτων με την υπογραφή του Σεφ Γιάννη Στανίτσα.

 

Ο Διεθνής Chef Γιάννης Στανίτσας στην επιμέλεια του μενού

 

 

ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΣΤΕΛΛΟ ΕΔΩ