ΤΟ GREEK TASTE BEYOND BORDERS ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ …

ΤΟ «GREEK TASTE BEYOND BORDERS” ΑΡΩΓΟΣ ΤΟΥ «BUTTERFLY SUMMER TOUR” ΤΟΥ ROBERTO CAVALLI ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 11-6-2018

Η αναγνωρισμένη θεσμική καμπάνια του «Greek taste beyond borders” σαν μοναδική σε αυτό που αποσκοπεί που δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της Ελληνικής Γαστρονομίας και του Πολιτισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, βρέθηκε στο Nice n Easy της Μυκόνου βάζοντας για μια ακόμα φορά την σφραγίδα του (τη χρυσή σπείρα) αυτή τη φορά, στην βραδιά γευσιγνωσίας του Butterfly Summer tour του διάσημου Roberto Cavalli.

Εκεί το GTBB έφερε δύο κουζίνες, την ιταλική και την ελληνική σε μια όμορφη αντιπαράθεση δίπλα στην Vodka Roberto Cavalli. Ο πρόεδρος του GTBB Φίλιππος Κούτρας γνωστός για τη δράση του και τη διαρκή του επικοινωνία με τους θεσμικούς φορείς (Υπουργεία, Πρεσβείες και Δήμους) απένειμε τον σημαντικό τίτλο του Ambassadors of Taste for the Global Gastronomy στον Roberto Cavalli και στην οικογένειά του, κάτι που όπως δήλωσε θα είναι σημαντικό για την διάδοση των ιδεών στην πατρίδα του Ιταλία αλλά και σε άλλες χώρες που επισκέπτεται.

Η χρυσή σπείρα του GTBB με αυτόν τον τρόπο ταξίδεψε σε έναν ακόμα παγκόσμιο προορισμό διαμέσου μιας κορυφαίας προσωπικότητας όπως του Roberto Cavalli και της οικογένειάς του, μεταδίδοντας τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της (της χρυσής σπείρας: το logo του GTBB), όπως είναι η κοινή αφετηρία και συσπείρωση για την ανάδειξη του ελληνικού τρόπου ζωής Our way of life, του Business network που δικτυώνει  Έλληνες παγκοσμίως αλλά και του Exchanging Cultures με φόντο την παγκόσμια ειρήνη.

Μάλιστα, ο Tommaso Cavalli (υιός) βραβεύθηκε επίσης ως Αmbassador of taste από τον Νικόλαο Μπήλιο ( Ειδικός Σύμβουλος ΓΓ ΕΟΤ, εμπειρογνώμονας στον Τουρισμό ) και από τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ Κωνσταντίνο Μίχαλο. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε και ο κ. Χρήστος Αθανασιάδης (Ιδιοκτήτης του Nice n Easy group) με το Gold Award of Quality & Taste 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards για την μεγάλη συμβολή του στην ελληνική γαστρονομία και την τεράστια επιτυχία του Nice n Easy Group.

Από Αριστερά (Νικόλαος Μπήλιος, Κωνστ. Μίχαλος,Tommaso Cavalli, Φίλιππος Κούτρας & ο Γενικός Διεθυντής του ομίλου Roberto Cavalli: Francesco Barzellini
 
Tommaso Cavalli

Chris Kousouris – CK Strategies (αριστερά) από τον Tommaso Cavalli, Φίλιππος Κούτρας (Πρόεδρος GTBB)
 
Η βράβευση του Nice n Easy Group – Χρήστος Αναθανασιάδης (κέντρο), Μάνος Γαβράς (αριστερά), Φίλιππος Κούτρας (δεξιά).
 

Δημιουργίες από το Nice n Easy Group που προσφέρθηκαν στο gala γευσιγνωσίας