ΦARMA | ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ…

ΦARMA | ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ…

Το Estiatoria.gr βρέθηκε στη Μύκονο με σκοπό να επισκεφτεί το εστιατόριο – φάρμα στη Φτελιά και να δοκιμάσει μια εναλλακτική μορφή κουζίνας που δεν έχει ανταγωνιστή… Γαστρονομικά τράβηξε και το ενδιαφέρον του Greek taste beyond borders δεδομένου ότι το concept αντιδρά θετικά στη φιλοσοφία του Ελληνικού τρόπου ζωής σε έναν προορισμό που έχει παγκόσμια ακτινοβολία. 

Λαδένια με ντομάτα και βότανα στον ξυλόφουρνο

Ο Νεκτάριος δημιούργησε στη Φτελιά έναν διαφορετικό προορισμό γαστρονομίας που στηρίζεται στην παράδοση του τόπου, στο φρέσκο προϊόν παραγωγής σε συνθήκες ανεπηρέαστες από τον άνθρωπο και όλα αυτά σε ένα σετάρισμα που η ψυχή του ανθρώπου εναρμονίζεται πλήρως στο φυσικό κάλλος του περιβάλλοντος.

Έτσι οι Chef μετατρέπουν την πρώτη ύλη σε πανόστιμες δημιουργίες διατηρώντας την θρεπτική τους αξία. Το logo χρησιμοποιεί το ελληνικό γράμμα Φ που αποτελεί το σύμβολο της «Χρυσής τομής» και το εστιατόριο Φarma με πολύ σεβασμό καθημερινά συλλέγει τα καλύτερα υλικά κατευθείαν από τη γη και τη θάλασσα για να σας τα προσφέρει. Το ταξίδι για την εναρμόνιση της ψυχής και του σώματος γίνεται η αφορμή για έναν ρόλο στοχαστή που όλοι αξίζει να βιώσουμε…

Προτείνεται από το Estiatoria.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦARMA ΕΔΩ

Κοντοσούβλι

Σαλάτα με φακές και τόνο

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦARMA ΕΔΩ