Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

 
   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βέλγιο Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

  

PALADAR | ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ! #προτάσεις by Estiatoria.gr

Γαστρονομικές βραδιές με γεύσεις πλούσιες και γεμάτες εκπλήξεις στον ουρανίσκο με φόντο την ομορφότερη θέα. Ένας θαλασσινός πίνακας, μια αληθινή ζωγραφιά γίνεται μέρος μιας άφταστης εμπειρίας με υψηλά standards...

Το Paladar συμμετείχε τόσο στο πρώτο παγκόσμιο συνέδριο ελληνικής γαστρονομίας Greek taste beyond borders τον Μάρτιο του 2018 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όσο και στα βραβεία των Estiatoria.gr Premium Awards, όπου και απέσπασε το Gold Award of Quality & Taste.

Πρόκειται για έναν ιδανικό γαστρονομικό προορισμό που συνδέει πολλά στοιχεία μεταξύ τους, κυρίως όμως τη δημιουργική ελληνική κουζίνα με διεθενίς επιρροές του γνωστού βραβευμένου Σεφ Σωτήρη Φιλίππου

Προτείνεται από το Estiatoria.gr  

 

O Chef Σωτήρης Φιλίππου - Κορυφαίος σεφ της χρονιάς 2018 - Gold Award of Quality & Taste

 
Οι συνιδιοκτήτες του Paladar: Ο Μετρ Κώστας Κορομηλάς (αριστερά) και ο Chef Σωτήρης Φιλίππου (δεξιά) βραβεύονται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σαν καλύτερο εστιατόριο της χρονιάς αλλά και σαν κορυφαίος Έλληνας σεφ ο Σωτήρης Φιλίππου.
 
 
Λαυράκι ανοιχτής θάλασσας με αρωματικά βότανα και ραβιόλια γεμιστά με πατάτα από το Περού 
 
Χτένια με φρέσκο σολομό μαριναρισμένο σε εσπεριδοειδή, φύκια θαλάσσης και μελάνι σουπιάς  
 
Ριζότο με γαρίδες σε ζωμό μπουγιαμπέσας, chorizo και χαβιάρι βασιλικής ρέγκας 
 
O Chef Σωτήρης Φιλίππου με την ομάδα του Paladar
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PALADAR ΕΔΩ