Αναλυτική Αναζήτηση Εστιατορίων

Αναζήτηση με κατηγορία

Newsletter

Κάθε εβδομάδα τα καλύτερα νέα της πόλης στο e-mail σας!

 

 

 

 

Η αγορά στο πιάτο σου new

 
   

Βρείτε Εστιατόριο με Περιοχή

Αγία Βαρβάρα Αγία Παρασκευή Αγιος Δημήτριος Αγιος Ιωάννης Ρέντη Ακρόπολη Αλιμος Αμπελόκηποι/Πανόρμου Ανάβυσσος Ανατολική ακτή Ανοιξη Ανω Πετράλωνα Αφίδνες/Κιούρκα Βάρκιζα Βαρυμπόμπη Βέλγιο Βούλα Βουλιαγμένη Βριλήσσια Γαλάτσι Γλυφάδα Δάφνη Δροσιά Ίλιον Καισαριανή Κάλαμος Καλλιθέα Καπανδρίτι Καρέας Κέντρο Κεραμεικός/Γκάζι Κεφαλάρι Κηφισιά Κολωνάκι Κορωπί Λαύριο Λουτράκι Λούτσα - Αρτέμιδα Λυκόβρυση Μακρυγιάννη Μαραθώνας Μαρούσι Μελίσσια Μεταμόρφωση Μοναστηράκι/Ψυρρή Μοσχάτο Νέα Ερυθραία Νέα Ιωνία Νέα Μάκρη Νέα Σμύρνη Νέα Φιλαδέλφεια Νέα Χαλκηδόνα Νέο Ηράκλειο Νέο Ψυχικό Νίκαια Παγκράτι/Βύρωνας Παιανία/Κάντζα Παλαιό Φάληρο Πάρνηθα/Θρακομακεδόνες Πειραιάς Πεντέλη Περιστέρι Περιστέρι/Μπουρνάζι Πετρούπολη Πλάκα Πόρτο Ράφτη Ραφήνα Σούνιο Σπάτα Σταμάτα Ταύρος Φιλοθέη Χαϊδάρι Χαλάνδρι Χολαργός

 

ΕΝ ΠΛΩ | ΜΕ ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ!

Το γνωστό bar restaurant της παραλιακής Εν Πλω το φετινό καλοκαίρι βάζει πλώρη για ένα φανταστικό ταξίδι στη γαστρονομία με φόντο το γαλάζιο και τις πιο ιδιαίτερες ελληνικές δημιουργικές προτάσεις του γνωστού chef Σταμάτη Τσίλια, ο οποίος κερδίζει συνεχώς εμπειρίες από όλον τον κόσμο και τις μοιράζεται με όλους εμάς σε αυτόν τον υπέροχο χώρο πάνω στη θάλασσα.

Ο διεθνής και βραβευμένος chef με πρόσφατη διάκριση το Gold Award 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards αλλά και μια σειρά άλλων διακρίσεων σε βάθος χρόνου, με το μοναδικό του στυλ και αισθητική στο πιάτο, εισάγει σε όλο αυτό το δημιουργικό concept και ασιατικές προτάσεις με το Aliento, ένα sushi section μέσα στο Εν Πλω.

Chef Σταμάτης Τσίλιας

Καρπάτσιο φαγκρί με μοσχολεμονο και fluid gel απο ροδάκινο

Ταρτάρ σολομού με πικάντικη μαγιονέζα απο πιπεριά φλωρίνης και wasabi

 All about chocolate κρέμα σοκολάτας, μαρέγκα κακάο, πούδρα μερέντα και παγωτό σοκολάτα

Nigiri ebi με μανγκο, κρεμα miso και αυγά καπελάνου

Alma Roll με καβούρι, μαρμελαδα τζίντζερ και αβοκάντο

Chef Σταμάτης Τσίλιας

 

ΜΑΘΕΤΕ ΕΔΩ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΕΝ ΠΛΩ