Ο ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ CHEF ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΛΙΜΠΑΣ ΤΙΜΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΑΞΙΑΣ & ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB

Ο καταξιωμένος chef Ευάγγελος Μπιλιμπάς τιμάται με το Χρυσό Μετάλλιο του παγκόσμιου οργανισμού GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB για την πολυετή του προσφορά στην ελληνική γαστρονομία και την διατήρησή της. Το Certification of Value & Quality by GTBB Gold Medal 2021 αποτελεί έναν τίτλο τιμής για εκείνους που αποδεδειγμένα έχουν ξεχωρίσει για την αξία τους και την συνεισφορά τους στην Ελληνική γαστρονομία.

Ο Ευάγγελος Μπιλιμπάς είναι ένας από τους Έλληνες executive chefs που προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες consulting κυρίως στο εξωτερικό. Διατηρεί ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στη Σάμο, το βραβευμένο Aphrodite Garden Restaurant και με ιδιαίτερη θέρμη τα τελευταία χρόνια έχει βάλει στόχο την εξέλιξη της ελληνικής κουζίνας σε ένα πλαίσιο που πρωταρχικό ρόλο έχουν τα αυθεντικά προϊόντα, οι ντόπιες ύλες και η υψηλή διατροφική αξία για την υγεία.

Ο βραβευμένος chef Ευάγγελος Μπιλιμπάς θα παραστεί στο παγκόσμιο συνέδριο του GREEK TASTE BEYOND BORDERSâ GTBB ανάμεσα σε κορυφαίους Έλληνες και ξένους chef από όλο τον κόσμο. Το συνέδριο του GREEK TASTE BEYOND BORDERS® GTBB θα λάβει χώρα στις 5 Ιουλίου 2021 υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, του ΕΟΤ και του Δήμου Αθηναίων.

#GREEKTASTEBEYONDBORDERS #GTBB #GOLDMEDAL #CERTIFICATIONOFVALUE&QUALITY #GREATGREEKCHEFS