ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΗΣ Η FUGA ΜΕ ΓΕΥΣΕΙΣ ΙΤΑΛΟ-JAPANESE ΚΟΥΖΙΝΑΣ! #sharing-style #highendgastronomy Exclusive by Estiatoria.gr

Ακολουθώντας την φιλοσοφία του sharing-style, το μενού της Fuga θα σας ταξιδέψει νοητά σε ιδιαίτερες γεύσεις, μέσα από πιάτα εμπνευσμένα από τις κουζίνες της Ιαπωνίας και της Ιταλίας. Η Fuga δεν χρειάζεται συστάσεις…, όπως γνωρίζουμε όλοι, σαν εστιατόριο βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφές των δύο πιο σημαντικών εστιατορίων της Ελλάδας, τα βραβευμένα με Michelin, Σπονδή και Χύτρα. Πρόκειται για δημιουργήματα, “και τα 3 εστιατόρια“, του γνωστού Απόστολου Τραστέλη, ο οποίος ακολουθεί τα υψηλά standards του fine dining στην πραγματική του διάσταση, όπως αυτή έχει αποτιμηθεί στην παγκόσμια γαστρονομία μέχρι σήμερα από τους πλέον ειδικούς!

Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την “αριστοκρατία της γαστρονομίας”, στον τρόπο διαχείρισης όλων των μέσων, όπως η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών, για να φτάσει τελικά το πιάτο στον πελάτη όπως πρέπει, αφήνοντας στην παλέτα του δοκιμαστή τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις.

Το μενού υπογράφει ο chef Δημήτρης Κότσαλης, ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους chef  με άριστη γνώση στις εθνικές κουζίνες.

Πρόκειται για μια αυθεντική εμπειρία γνώσης που χρειάζεται να αποκτήσει ή να ανανεώσει κάθε φίλος της υψηλής γαστρονομίας!

O καταπράσινος κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών συναντά την αίγλη και τον κοσμοπολίτικο αέρα της ιταλό-japanese κουζίνας, για ένα ταξίδι στις γεύσεις του κόσμου!

  • Τα νέα από το Estiatoria.gr – σας ενημερώνουν για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στα εστιατόρια…

chef Δημήτρης Κότσαλης

chef Δημήτρης Κότσαλης

 

ΔΕΙΤΕ & ΜΑΘΕΤΕ  ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑΓΙΑ ΤΟ FUGA ΕΔΩ