ΜΠΙΦΤΕΚΑΑΑΤΣΙ … ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ! #nostimapiata #must Highly recommended by Estiatoria.gr

Το Estiatoria.gr βρέθηκε στο γνωστό Μπιφτεκααάτσι στον Χολαργό με σκοπό την παρουσίαση της κουζίνας αυτού του μοναδικού εστιατορίου, προς όλους τους φίλους της ποιοτικής γαστρονομίας. Γνωρίζαμε την υπεροχή των αυθεντικών γεύσεων του εστιατορίου, αλλά το γεγονός ότι τον σχεδιασμό του μενού έχει αναλάβει ο Executive Chef και επίσημος [Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2109 – 2020] Γιώργος Μακρής, μας κίνησε διπλά το ενδιαφέρον!

Έτσι, στο μεγάλο τραπέζι μας, βγήκαν διαδοχικά παραδοσιακές Κρητικές γεύσεις και Ελληνικής δημιουργικής κουζίνας, οι οποίες ομολογουμένως ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας… Από που να ξεκινήσει κανείς… από τους κολοκυθοανθούς, την κρεατότουρτα  ή το αυθεντικό γαμοπίλαφο…, ένα από τα πιο αξιόλογα πιάτα της Ελληνικής μας κουλτούρας που όσο πιο απλό φαίνεται στην όψη σαν υλική δομή, τόσο δύσκολο είναι να φτάσει στο γευστικό επίπεδο που το κάνει μοναδικό!

Όλα ήταν ένα αριστούργημα! Το κατσικάκι με σταμναγκάθι, το τσιγαριαστό, οι χοχλιοί, τα αυγά με τα σύγκλινα, όλα μας εξέπληξαν και παρέα με το βαρελίσιο κρασάκι ταξιδέψαμε στον υπέροχο κόσμο της παραδοσιακής Κρήτης.

Ο Chef Γιώργος Μακρής μας μίλησε για την επιτυχημένη πορεία του εστιατορίου, την σημαντικότητα της πρώτης ύλης η οποία είναι άριστη και το φιλόξενο περιβάλλον στο Μπιφτεκααάτσι, κάτι που διαπιστώσαμε και οι ίδιοι…

Ουσιαστικά το Μπιφτεκααάτσι είναι ένα από τα κορυφαία εστιατόρια στο είδος του και μια ιδανική επιλογή για τις γαστρονομικές σας αναζητήσεις…

Το εστιατόριο Μπιφτεκααάτσι σας προτείνεται αφού δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr

Executive Chef και επίσημος [Πρεσβευτής της Ελληνικής Γαστρονομίας 2109 – 2020] Γιώργος Μακρής

Αυγά με τα σύγκλινα

Κρεατότουρτα

Κατσικάκι με σταμναγκάθι

Ντολμαδάκια & Κολοκυθοανθοί

Γαμοπίλαφο

ΔΕΙΤΕ & ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΦΤΕΚΑΑΑΤΣΙ ΕΔΩ