Η ιστορία του γαλακτομπούρεκου είναι συνυφασμένη με τα τα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης”. Το 1977 η οικογένεια Πάτσης έβαλε στόχο και πέτυχε στο να παράγει προϊόντα γάλακτος υψηλής ποιότητας από άριστες πρώτες ύλες, με σκοπό να κρατήσει ζωντανή μια μακραίωνη παράδοση με μεγαλοπρέπεια… προς όφελος του κόσμου. Τα μπακιρένια καζάνια όπως τότε στο Βυζάντιο, μπροστά στα μάτια του κόσμου, βάζουν σε εφαρμογή την μυστική συνταγή αναμιγνύοντας αγνά υλικά, όπως μερικά από αυτά, σιμιγδάλι, βανίλια, ξύσμα λεμονιού, φρέσκο βούτυρο & γάλα και το παχύρευστο σιρόπι που περιχύνεται στα ολόφρεσκα γλυκά ταψιού! Μετά το λαχταριστό γαλακτομπούρεκο, σειρά έχει το αυθεντικό εκμέκ με την βελούδινη κρέμα, το κανταΐφι και τα σιροπιαστά που μεταφέρουν με τη σειρά τους  την σκυτάλη στις μοναδικές κρέμες, τα ριζόγαλα, το ολόφρεσκο κρεμώδες παγωτό και τους λουκουμάδες που φτιάχνονται επίσης μπροστά σας… Άξιο λόγου με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας είναι το “γάλα” του brand “Γαλακτοποιήματα Πάτσης”, το οποίο παράγεται & συγκεντρώνεται από μικρές ελληνικές φάρμες για να φτάσει στα 2 καταστήματα που διαθέτουν τα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης” σε μια μοναδική μοντέρνα συσκευασία!

Ανάμεσα στα 3 καταστήματα, το νεότερο στα Βριλήσσια των βορείων προαστίων αποτελεί ένα σημείο αναφοράς για το γαλακτομπούρεκο!

  • ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ: Α) Παναγή Τσαλδάρη 19, Περιστέρι, τηλ 2169007209 | B) Λεωφ. Θηβών 18, Περιστέρι, τηλ 210 5320200 

Ο Γεώργιος Πάτσης κρατά την πλακέτα-βραβείο AUTHENTIC TASTE OF GREECE – GOLD AWARD 2020 & 2021 (ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΥΣΗΣ) που απονεμήθηκε στα “Γαλακτοποιήματα Πάτσης” για την υψηλή ποιότητα και αυθεντικότητα των παραδοσιακών προϊόντων & την συνδρομή στην προώθηση των αυθεντικών ελληνικών γεύσεων , από τον παγκόσμιο οργανισμό του Greek Taste Beyond Borders GTBB.

 

image