Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Δημοσθένους 18 & Μ.Αλεξάνδρου 61-63 (Πεζόδρομος)

GPS:

38.0129492, 23.7028424

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική


Επιτέλους ένα εστιατόριο gourmet “λαϊκού τύπου” στη Δυτική Αττική. Γιατί αναρωτιόμαστε τι σημαίνει ακριβώς gourmet εστιατόριο; Για τους ανθρώπους του Γκαλερί του μεζέ, gourmet σημαίνει: σχέση ειλικρίνειας με τον πελάτη, «αληθινά» πιάτα με φαντασία και περιβάλλον που δίνει στον πελάτη αίσθηση πολυτέλειας. “Λαϊκού τύπου” γιατί απευθυνόμαστε όχι μόνο στους πελάτες των gourmet εστιατορίων αλλά σε όλο τον κόσμο που θέλει να απολαύσει ένα μεσημεριανό γεύμα ή ένα δείπνο σε λογικές τιμές.

Οι καλεσμένοι μας μπορούν να μας επισκεφθούν και να απολαύσουν το φαγητό τους με φόντο πίνακες που έχει επιμεληθεί η ελληνική φύση και να ταξιδέψουν πίσω στο χρόνο με τα σκεύη - αντίκες που εκτίθενται σε διάφορα σημεία μέσα στον χώρο. Η ανοιχτή κουζίνα που βρίσκεται στην είσοδο του καταστήματος και οι βιτρίνες με τα λαχανικά, τα τυροκομικά, τα αλλαντικά και τα αλίπαστα καλούν τον επισκέπτη να μπει στο ευχάριστο δίλλημα να γευτεί μεζέδες με τσίπουρο ή ούζο στο χώρο της κάβας ή να καθίσει αναπαυτικά στα τραπέζια της σάλας για ένα πλήρες γεύμα. Οι πελάτες μας έχουν επίσης τη δυνατότητα να μαγειρέψουν οι ίδιοι χρησιμοποιώντας τις κουζίνες με κεραμικές εστίες που υπάρχουν σε δυο διαφορετικά σημεία του ισογείου, κάνοντας κυριολεκτικά στους φίλους τους το τραπέζι.

Ο χώρος του πρώτου ορόφου, στην πιο πριβέ του διάσταση, αποτελεί μοναδικό σημείο για εταιρικά γεύματα καθώς προσφέρει την υποδομή για προβολή παρουσιάσεων ή corporate videos και ταυτόχρονα δίνει την ατμόσφαιρα της ιδιωτικότητας που απαιτούν τέτοιες περιστάσεις.

Ανοιχτά καθημερινά από τις 13:00 μέχρι τις 01:30.
Τιμ κατ΄άτομο:17-23 ευρώ.

 

 

 

click on map to navigate you

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

1Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 4 Ιουνίου 2018 17:16
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του