Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

'Ανδρος, Μπατσί 845 01

GPS:

37.8581552, 24.7857131

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Γράψτε κριτική

 

ΜΑΣΤΕΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ | ΕΝΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΚΥΚΛΑΔΙΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ!

Με την υπογραφή του διάσημου και διεθνή Chef Γιάννη Στανίτσα στο μενού, η κουζίνα δανείζεται τα ανώτερα τοπικά κυκλαδίτικα προϊόντα με σκοπό την πλούσια γευστική εμπειρία… Η απόλαυση είναι δεδομένη και θα την βρεις δίπλα στη θάλασσα στο πανέμορφο Μπατσί…

Το ουζάκι γίνεται δροσερή συντροφιά στη δημιουργική κυκλαδίτικη κουζίνα του έμπειρου Chef Γιάννη Στανίτσα, αφήνοντας τις αισθήσεις σου να ταξιδέυουν ανέμελα στο απέραντο γαλάζιο!

Προτείνεται αφού δοκιμάστηκε από το Estiatoria.gr

Το «Μαστέλο» βρίσκεται στο Μπατσί της Ανδρου, πάνω στο λιμάνι σε απόσταση μερικών μέτρων από την ακτή…!! Με θέα το απέραντο γαλάζιο και με αγάπη για τις ωραίες γεύσεις με προϊόντα από μικρούς ντόπιους παράγωγους των Κυκλάδων και ολόκληρης της Ελλάδας, προσπαθούμε να σας ταξιδέψουμε στον κόσμο των γεύσεων, στον δικό μας χώρο με γεύσεις με ονομασία προέλευσης αλλά και ονομασία παρασκευής.

Με την βοήθεια της κουζίνας μας αλλά και του Σεφ Γιάννη Στανίτσα ο οποίος επιμελείται του Μενού… παρουσιάζει ένα μενού με πρώτες ύλες από μικρούς παραγωγούς. Το μενού μας αποτελείται από μια σειρά μικρών πιάτων ΜΕΖΕ αλλά και κάποιων κυρίως πιάτων με την υπογραφή του Σεφ Γιάννη Στανίτσα.

Στο μενού θα δείτε συνδυασμούς από τον θαλασσινό κόσμο αλλά και με το κρέας και τα τυριά …. Προσπάθεια μας είναι να έχουμε μια ολοκληρωμένη ταυτότητα, με καθαρές γεύσεις και υλικά τα οποία δεν χάνουν την ποιότητα και την προέλευση τους. Νομίζω ότι είμαστε σε μια χώρα που έχει να δώσει πολλά στο τουρισμό μέσο της Γαστρονομίας… αν κάποιοι καταλάβουν πως πρέπει να γίνει. Οι τιμές είναι προσιτές για όλα τα οικονομικά επίπεδα  πελατών όπου σε συνδυασμό με ένα πολύ καλό σέρβις δημιουργεί ένα σημείο αναφοράς της δουλείας μας.

Ο Διεθνής Chef Γιάννης Στανίτσας στην επιμέλεια του μενού

 

 

3Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
Ιωάννα Καλαντζή 17 Ιουνίου 2019 15:15
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Γκουρμεδιες του κώλου …. χάλια

estiatoria.gr 27 Ιουνίου 2018 11:09
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του

ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ 25 Μαΐου 2018 13:41
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Δοκιμασμένο και από εμάς. το προτείνουμε σαν το καλύτερο στην Ανδρο. Τέλειο φαγητό!!!