Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Λεωφ. Δημοκρατίας 365, Αλεξανδρούπολη 681 00

GPS:

40.8440419, 25.8713172

Τηλέφωνο:
Email:

-

Οργάνωση διαδρομής
Reservation - Booking Form / On
Γράψτε κριτική

Στον Περίγυρο ξέρουμε από γεύση.  Ξέρουμε από ποιότητα. Ξέρουμε τους πελάτες μας και οι πελάτες μας… μας ξέρουν! Ο πιο φημισμένος γύρος στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται στον Περίγυρο. Ο Περίγυρος είναι το Νούμερο Ένα ψητοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη εδώ και χρόνια. Καθιέρωσε σημαντικές διαφορές στο γρήγορο φαγητό στην Αλεξανδρούπολη, φέρνοντας πρώτος, νέες γεύσεις όπως σνίτσελ γεμιστά και διάφορες γεύσεις με κοτόπουλο όπως σουβλάκι κοτομπέϊκον, φιλέτο κοτόπουλο και άλλα.

Στον Περίγυρο μας ενδιαφέρει η γεύση και η ποιότητα. Μας ενδιαφέρει η ποικιλία. Οι πελάτες μας ξέρουν ότι εδώ μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε ένα πλούσιο μενού, ανάμεσα σε πίτα με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο, μπιφτέκι χοιρινό ή κοτόπουλο, απλό ή γεμιστό, σνίτσελ απλά ή γεμιστά, ρολά, πανσέτα, παναρισμένα σουβλάκια και άλλες απίθανες γεύσεις.

Όλες μας οι λιχουδιές προσφέρονται και σε μερίδες σε πιάτο και μπορείτε να τις απολαύσετε είτε στο χώρο μας είτε στο σπίτι. ΤΩΡΑ στον Περιγύρο μπορείτε να δοκιμάσετε και απίθανα Burgers και club με γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο! Μεγάλη σημασία δίνουμε στα υλικά που χρησιμοποιούμε. Τα κρέατα μας είναι πρώτης ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα από επώνυμους, φέρεγγυους προμηθευτές. Οι σαλάτες μας περιέχουν φρέσκα υλικά από την τοπική αγορά. Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι χρησιμοποιούμε extra παρθένο ελαιόλαδο! Όλα νόστιμα, όλα στα κάρβουνα, όλα εκλεκτά… όλη η γεύση είναι Περίγυρος!

2Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
ΦΘΝ 9 Μαρτίου 2019 01:26
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

15 ΧΡΌΝΙΑ ΞΕΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΥΣΗ!!!!
ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!

Estiatoria.gr 19 Σεπτεμβρίου 2018 13:12
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Ο Περίγυρος στην Αλεξανδρούπολη φημίζεται για την ποιότητά του και ό,τι προσφέρει είναι δοκιμασμένο και από άριστες πρώτες ύλες. Δοκιμάστηκε και προτείνεται!