Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Αγίου Ιωάννη Ρέντη 82, Αγιος Ιωάννης Ρέντης

GPS:

37.9571865, 23.6686246

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Reservation - Booking Form / On
Γράψτε κριτική

Η εταιρεία EUROTROP ξεκίνησε την λειτουργία της το 2001 και  απευθύνεται σε μονάδες μαζικής εστίασης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, catering, καταστήματα λιανικής και χονδρικής πώλησης τροφίμων.Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την πλήρη τροφοδοσία σε πρώτες ύλες σε ότι αφορά στο ψάρι και στα υποπροϊόντα του σε οποιαδήποτε μορφή (κατεψυγμένο, φρέσκο, καπνιστό και αλίπαστο) τα οποία μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο δύσκολο πελάτη.

Επίσης μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας (φιλέτα των ψαριών , μεριδοποίησή τους, συσκευασία vacuum) με όλες τις πιστοποιήσεις από την Ε.Ε. Η εταιρεία μας ακολουθεί το διεθνές πρότυπο πιστοποίησης τροφίμων (HACCP και ISO), διαθέτει εγκεκριμένους κωδικούς ψυκτικών αποθηκών και συσκευασίας.

Η EUROTROP συνεργάζεται με πιστοποιημένα εργαστήρια, κάνοντας συνεχώς αναλύσεις των προϊόντων της  παρέχοντας έτσι όλες τις πιστοποιήσεις στους συνεργάτες της. Όλα τα ανωτέρω και το service, μας έχουν αναγάγει στην καλύτερη εταιρεία θαλασσινών εδώ και τόσα χρόνια.

 

 

 

1Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 7 Μαΐου 2018 15:04
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του