Διεύθυνση & Επικοινωνία

Διεύθυνση:

Γερολιμένας

GPS:

36.4814034, 22.401009

Τηλέφωνο:
Οργάνωση διαδρομής
Reservation - Booking Form / On
Γράψτε κριτική

Το μενού στο Κυρίμαι είναι ένα από τα πράγματα που ξυπνούν υπερηφάνεια στην ομάδα του ξενοδοχείου. Συνδυάζοντας οικείες, παραδοσιακές γεύσεις και μια αίσθηση νεωτερισμού, τα πιάτα στοχεύουν να ευχαριστήσουν τον σύγχρονο επισκέπτη, αλλά παράλληλα να του δώσουν μια αυθεντική εμπειρία της κουλτούρας και των χαρών της Μάνης.

 

Η γαστρονομική ιστορία της Μάνης περιλαμβάνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζουμε. Υπάρχουν ακόμα πολυάριθμες πτυχές της που αξίζει να ανακαλύψουμε και να γευτούμε. Τόσο οι ημιορεινοί όσο και οι παράκτιοι οικισμοί του τόπου, που για χρόνια δεν συνδέονταν οδικά, ανέπτυξαν ξεχωριστές, αυτούσιες γαστρονομικές κουλτούρες, που σήμερα εντυπωσιάζουν αβίαστα τον επισκέπτη με τον απρόσμενα μοντέρνο και ασυνήθιστο χαρακτήρα τους. Αυτός ο χαρακτήρας είναι που θέλουμε κι εμείς να φέρουμε ξανά στο φως. Πιστεύουμε πως ο μόνος δρόμος για να εκτιμήσεις και να κατανοήσεις την κουζίνα ενός τόσο ιδιαίτερου τόπου, είναι αυτός του ενστίκτου και του συναισθήματος. Ανακαλύπτοντας οι ίδιοι από την αρχή το παρελθόν μας, δίνουμε στους νέους επισκέπτες του τόπου γευστικές εμπειρίες που δεν μοιάζουν με ό,τι είχαν δοκιμάσει παλιότερα.

Το εστιατόριο του “Kyrimai Hotel” στη Μάνη έχει κερδίσει υποψηφιότητα για το Gold Award of Quality & Taste στον πανελλαδικό θεσμό βραβείων των Estiatoria.gr Premium Awards 2018 στην κατηγορία “Ελληνική Δημιουργική κουζίνα”.

 

Έτσι, η απόφαση της κουζίνας του Κυρίμαι να υιοθετήσει ξανά τον μανιάτικο σοφρά – το μικρό, χαμηλό τραπέζι, γύρω από το οποίο κάθε μανιάτικη οικογένεια ετοίμαζε και έτρωγε το γεύμα της – δεν μπορεί παρά να αποτελέσει την αφετηρία μιας συνεχούς προσπάθειας για την ανάδειξη της γαστρονομικής ιδιαιτερότητας του τόπου – ώστε η Μάνη ν’ αποκτήσει καλύτερη γεύση από ποτέ. Chef: Σταυριανή Ζερβακάκου και Σερκάν Σανού.

1Κριτικές

Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω
Αποστολή ...
Επιτυχής αποστολή
Παρακαλώ συμπληρώστε όλα τα πεδία
Αποτυχία ελέγχου Captcha
estiatoria.gr 10 Ιουνίου 2018 17:23
Ποιότητα Φαγητού
Εξυπηρέτηση
Χώρος / Ατμόσφαιρα
Value for money
Θα ξαναπάω

Το εστιατόριο αυτό προτείνεται από τον χρήστη Estiatoria.gr για τις υπηρεσίες του και την ποιότητά του