Το εστιατόριο Nargile, ο γνωστός στα Βόρεια Προάστια χώρος (το πρώην Big Deals) μεταμορφώθηκε αυτό το χείμωνα σε lounge bar restaurant συνδυάζοντας την ποιοτική Λιβανέζικη κουζίνα με την Eλληνική, με ένα διακοσμητικό glamour που αρέσει σε πολύ πιο ευρύ κοινό. Πιστό όμως είναι το “Nargile” και στον… ανατολίτικο χαρακτήρα του, καθώς τα στοιχεία στο διάκοσμο (από τα χαλιά στο εστιατόριο ως το έντονο κόκκινο σε ορισμένα στοιχεία των χώρων) .αξίζει να δοκιμάσετε τη… “σπεσιαλιτέ” του καταστήματος. Δηλαδή “ναργκιλέ” με ποικιλία από εννιά αρωματικές γεύσεις (μεταξύ αυτών μήλο, πορτοκάλι, λεμόνι-πορτοκάλι) και τον “δικό του” κατάλογο για να επιλέξετε!

Σημειώστε ότι λίγο μετά τις 24:00 η μουσική ζωηρεύει, ενώ έχει μεσολαβήσει, χωρίς όμως να κουράζει, το oriental χορευτικό. Η επιθυμία του κόσμου για ποτό φιλοξενείται στο lounge bar κατά βάση μπροστά στο bar όπου ξεχωρίζουν οι βολικές μεγάλες πολυθρόνες και οι αναπαυτική καναπέδες. Στα συν σίγουρα, το μεγάλο και άνετο parking, που απαλλάσσει από τον πονοκέφαλο της ευρύτερης περιοχής. To Nargile δίνεται για parties και εκδηλώσεις. Tηλέφωνο κρατήσεων (απολύτως απαραίτητο ιδίως προς το τέλος της εβδομάδας) 210-80.83.333. Το lounge Bar restaurant Nargile είναι ανοικτό κάθε μέρα εκτός Δευτέρας απο της 20.30 μ.μ
Kυριακη μεσημερι απο της 13.00 με Λιβανεζικη κουζινα . To βράδυ της Κυριακής  Ελληνικη και Λιβανεζικη
(
T
ιμές 25-30 ευρώ ανα άτομο χωρίς κρασί).

 

 

 

 

Κυρίως Πιάτα

 

Ελλάδα

 

 

 

 

Ζουμερό μοσχαρίσιο φιλέτο στη σχάρα, μαριναρισμένο με Αιγαιοπελαγήτικο μίγμα μπαχαρικών και αρωματικών. Σερβίρεται με πουρέ από πατάτα, σπαράγγια και σώς πράσινου πιπεριού.

 

Σέλα Αρνιού σε Θυμαρίσιο Στρώμα 25

 

 

Καρέ από αρνάκι μαριναρισμένο με καβουρντισμένο σκόρδο, σιγοψημμένο στον φούρνο πάνω σε στρώμα από φρέσκο θυμάρι και λαχανικών. Σερβίρεται με αρωματισμένες με δενδρολίβανο πατατούλες, μπουκετάκι από πράσινα φασολάκια και σώς από τούς φυσικούς χυμούς του.

 

Γεμιστό Φιλέτο Κοτόπουλου 15

 

 

Φρέσκο φιλέτο κοτόπουλου, μαριναρισμένο με φλούδες εσπεροϊδών, γεμιστό με σπανάκι, φρέσκο κρεμυδάκι, άνιθο και φέτα. Συνοδεύεται με κους-κους λεμονιού, άνιθου και βελουδένια σάλτσα κοτόπουλου.

 

Κοκοράκι τού Καφέ 16

 

 

Τρυφερό κοκοράκι νανάκι μαριναριναρισμένο με καφέ αράμπικα, γεμιστό με πρόβειο κιμά, ρύζι, σταφίδες και ξερό κρεμυδάκι Σερβίρεται με ντοματίνια, φουντίτσες μπρόκολου και σάλτσα Αράμπικα.

 

Μιλοκόπι Φιλέτο στη Σχάρα 26

 

 

Φιλέτο από φρέσκο μιλοκόπι στη σχάρα, σερβίρεται με αλμύρες, κολοκυθάκια, ανθούς κουνουπιδιού στον ατμό και σάλτσα βουτύρου με σχοινόπρασσο και καρεδάκια ντομάτας.

 

Ματσάτα Αρχιπέλαγος 12

 

 

Ζυμαρικά ματσάτα από την Φολέγανδρο, αρωματισμένα με σκόρδο, βασιλικό, ντομάτα και ελιά σε αρμονικό συνδιασμό με την ιδιαίτερη γεύση του κατσικίσιου τυριού.

 

Λίβανος

 

Μοσχάρι Σαουρμά 15

 

 

 

Γύρος από μαριναρισμένο μοσχαρίσιο κρέας

 

Σίς Ταούκ 14

 

 

Σουβλάκια από μαριναρισμένο φιλέτο κοτόπουλο με σάλτσα σκόρδου

 

Λάχεμ Μέσουϊ 15

 

 

Σουβλάκια από μαριναρισμένο μοσχαρίσιο κρέας

 

Κεμπάπ 13

 

 

Σουβλάκια απο μοσχαρίσιο κιμά κρεμύδι και μαιντανό

 

Ρύζι Οριεντάλ 6,50

 

 

Ρύζι με κιμά, μπαχαρικά, σταφίδες και ξηρούς καρπούς

 

Μίξ Γκρίλ 20

 

 

Συνδυασμός από Σις Ταούκ, Κεμπάπ,Μοσχάρι Σαουρμά και Λάχεμ Μέσουϊ

 

Επιδόρπιο

 

Ελλάδα

 

 

 

 

Φρούτα εποχής, ροδάκινα, βερύκοκα, νεκταρίνια, σταφύλια με γιαούρτι και καφέ ζάχαρη ροδοκοκκινισμένο στο γκρίλ.

 

Κρύο Κέικ Τυριού 6

 

 

Κέικ με ανθότυρο, μανούρι, φρέσκια μυζήθρα και μπισκότα κανέλας. Σερβίτεται με γλυκό κουταλιού βύσινο.

 

Μιλφέιγ με φράουλες 6

 

 

Ξεροψημένα φύλλα σφολιάτας γεμιστά με κρέμα λεμονιού και φράουλες, πασπαλισμένα με ζάχαρη άχνη.

 

Τούρτα Πικρής Σοκολάτας με Σώς Βατόμουρο 7

 

 

Τούρτα πικρής σοκολάτας χωρίς αλεύρι, με επικάλυψη λευκής σοκολάτας και σώς βατόμουρο.

 

Λίβανος

 

Μπακλέουα 7

 

 

 

Παραδοσιακά μπακλαβαδάκια Μέσης Ανατολής

 

Οσμαλίε Κάστα 6

 

 

Φύλλο κανταϊφιού με γέμιση κρέμα γάλακτος, ανθόνερο και ροδόνερο

 

Μχαλαμπίγιε 5

 

 

Κρέμα με ανθόνερο, μαστίχα και τριμμένο φυστίκι

 

 

 



 



Κοκοράκι του Καφέ (Τρυφερό κοκοράκι νανάκι μαριναρισμένο με καφέ αράμπικα γεμιστό με πρόβειο κιμά, ρύζι, σταφίδες και ξερό κρεμμυδάκι. Σερβίρεται με ντοματίνια, φουντίτσες μπρόκολου και σάλτσα Αράμπικα).

Μιξ Γκριλ. ( Συνδυασμός από Σισ Ταούκ, Κεμπάπ, Μοσχάρι Ταουρμά και Λαχέμ Μεσουί. Σερβίρεται με σως σκόρδου και σως Ταχίνη ).



 



 



Click on map to navigate you

Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

 

Σαγανάκι Φρούτων με Γιαούρτι 5

 

Μοσχαρίσιο Φιλέτο στη Σχάρα 26

image