Το εστιατόριο Reeza , του Rocabella Mykonos , υποδέχεται τη φετινή σεζόν σε έναν ολοκαίνουριο χώρο – έκπληξη που φέρει την υπογραφή της Stones & Walls, και με ένα μενού-πρόκληση που ορίζει την δημιουργική ελληνική κουζίνα επιπέδου.

Πλήρως ανακαινισμένος και με έντονη προσωπικότητα, ο νέος χώρος του εστιατορίου, προμηνύει τη νέα του εποχή. Το αρχιτεκτονικό γραφείο Stones & Walls και η ταλαντούχα Αφροδίτη Μπονάτσου δημιούργησαν έναν χώρο που αντανακλά την ευρύτερη φιλοσοφία του Rocabella. Η απρόσκοπτη ενσωμάτωση του «κήπου» στην φύση και στο υδάτινο στοιχείο εξασφαλίζουν τη ζητούμενη αίσθηση διαφυγής και ελευθερίας, όπου κανείς μπορεί να δημιουργήσει προσωπικές αφηγήσεις, εμπνευσμένες από τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος και τη θάλασσα που προσφέρονται άπλετα σε συνδυασμό με την ονειρεμένη θέα στην γραφική Χώρα, την Δήλο και το Αιγαίο.

Τα high standards της κουζίνας και το νέο μενού του εστιατορίου επισφραγίζουν, τη νέα εποχή του Reeza. Η γαστρονομική εμπειρία που προσφέρει  στον επισκέπτη, πρεσβεύει το fine dining, παντρεύει βιώματα της ελληνικής κουζίνας με το “σήμερα” μέσα από μια δημιουργική ματιά και θέτει κάθε πρότασή της υπό το πρίσμα κορυφαίας πρώτης ύλης και σύγχρονων τεχνικών. Executive Chef , ο ταλαντούχος και με σημαντικές διακρίσεις (S. Pellegrino young chef 2015-2016) Μιχάλης Κίκης  που με την ομάδα του, δημιουργούν γεύσεις – πρόσκληση στον κόσμο μιας συναισθηματικής μαγειρικής επιπέδου. Μαέστρος της λίστας επιδορπίων που κερδίζει τις εντυπώσεις, ο Pastry Chef , Σπύρος Αρτελάρης , που φέτος θέτει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά.

Όλα τα παραπάνω βρίσκουν το ταίρι τους μέσα από την πλήρως ανανεωμένη λίστα κρασιού που τιμά τον ελληνικό κι όχι μόνο – αμπελώνα, αλλά και την δημιουργική cocktail list.

image