PALADAR | ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ… #Λουτράκι

PALADAR | ΔΑΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ… #Λουτράκι

Όταν το τοπίο δημιουργεί μαγικό σκηνικό και η πολυτέλεια απλά συμπληρώνει το σύνολο, η γαστρονομία στα χέρια ενός έμπειρου Chef αποκτά άλλη διάσταση… Το Paladar είναι ένα new entry που ήδη έχει κερδίσει εκείνη τη μερίδα του κόσμου, που αναζητεί μια ολοκληρωμένη εμπειρία γεύσης και ψάχνει για κάτι ακόμα ανώτερο σε ότι τον περιβάλλει. Προτείνεται από το Estiatoria.gr

Το Paladar είναι ένα νέο all-day restaurant που δημιουργήθηκε στην παραλία του Λουτρακίου με άριστες προδιαγραφές που θυμίζουν project υψηλών απαιτήσεων. Η ιδέα ήρθε από δύο φίλους τον γνωστό πολυβραβευμένο Chef Σωτήρη Φιλίππου και τον Μετρ Κώστα Κορομηλά, που σαν ιδιοκτήτες κατάφεραν να ανεβάσουν τον πήχη στην ποιοτική εστίαση στο Λουτράκι, δημιουργώντας έναν μοναδικό χώρο γαστρονομίας.

 

Tomahawk 1.200 γρ. – Μοσχάρι με αρωματικό βούτυρο, λαχανικά σχάρας και πατάτες νέας γης
 
Οι συνιδιοκτήτες του Paladar: Ο Μετρ Κώστας Κορομηλάς (αριστερά) και ο Chef Σωτήρης Φιλίππου (δεξιά) 
 
Ριζότο δημητριακών με γαρίδες και αφρό Pecorino
 
Σφυρίδα φρικασέ με χαβιάρι χρυσής ρέγγας
 
Tataki θαλασσινών
 
Ocean salad
 

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ PALADAR ΕΔΩ