Στο ομορφότερο roof garden της Αττικής | Aventador @γαστρονομία μέχρι τον ουρανό… By Estiatoria.gr

Το νέο Aventador στα Μελίσσια της Αττικής κάτω από τους πρόποδες της Πεντέλης έφερε στη ζωή μας μια μεγάλη έκπληξη! Πρόκειται για το νέο roof garden του, κάτι το μοναδικό, τόσο μαγευτικό που ο επισκέπτης αισθάνεται ότι πέρασε σε μια άλλη πραγματικότητα που σε ταξιδεύει με σύγχρονη αισθητική design “african jungle”… και όλα αυτά με πανοραμική θέα σε όλο το λεκανοπέδιο και στα πράσινα βουνά του πεντελικού όρους.

Εκεί το lounge restaurant Chriska σας προσφέρει ένα μενού από ζεστά και κρύα πιάτα με ενδιαφέρον τα “ωμά” ψαρικά, ουσιαστικά sushi και sashimi αλλά και ωμά μαριναρισμένα κρεατικά όπως sushi μοσχάρι tataki και άλλα.

Απολαύσετε τα μοναδικά signature cocktails τα οποία θα σας ταξιδέψουν σε κάθε γωνία του κόσμου η ζητήστε ένα από τα αγαπημένα σας old time classics, τα οποία μπορείτε δοκιμάσετε με εντυπωσιακές παραλλαγές, καθώς απολαμβάνετε μια μαγευτική θέα 180 μοιρών της φωτισμένης Αθήνας τα βράδια.

Την υπέροχη κουζίνα έχει αναλάβει ο διεθνής chef Γιάννης Στανίτσας σαν Executive Chef! Σαν γαστρονομική εμπειρία προτείνεται από το Estiatoria.gr αφού δοκιμάστηκε!

Αριστερά ο executive Chef Γιάννης Στανίτσας. Δεξιά ο Chef  Γιώργος Φωτίου 

 

Bar Manager Γιάννης Μπόζοβιτς, Δημιουργία Cocktail Symposion

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ AVENTADOR ΕΔΩ