Το Estiatoria.gr επισκέφτηκε πρόσφατα το γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο, Su Casa στη Γλυφάδα, με το Gold Award of Quality & Taste 2018 των Estiatoria.gr Premium Awards, με σκοπό ένα σύντομο ρεπορτάζ γεύσης για τα νέα πιάτα του διεθνούς executive chef Διονύση Παπανικολάου, ο οποίος όντας χρόνια καταξιωμένος στα μυστικά της Ελληνικής κουζίνας, διευθύνει σήμερα 6 εστιατόρια στην Ελλάδα και ένα στο Λουξεμβούργο. Το Su Casa για τον Σεφ αποτελεί τη βάση του, την δημιουργική του αφετηρία…

Πατατοσαλάτα με ντοματίνια cherry και πυχτόγαλο Αμφιολχίας
Η μαγειρική τέχνη στο Su Casa προδίδει την υψηλή γαστρονομία…
Ο Διονύσης Παπανικολάου τολμάει με πρωτοποριακό τρόπο συνθέσεις τοπικών υλικών σε διεθνείς φόρμες κουζίνας και το καταφέρνει μοναδικά! Έτσι το αυγό ορτυκιού ή το πηχτόγαλο Αμφιλοχίας ακόμα και τα αυγά “χρυσής” ρέγγας συνυπάρχουν σε ταρτάρ και σύγχρονες αποδόσεις, με ένα απέριττο foodstyling, το οποίο δεν κρύβεται πίσω από τεχνάσματα, αλλά λειτουργεί διατροφικά και ευεργετικά για τον δοκιμαστή!
Η πολυτέλεια στο Su Casa…
Είναι το δικό σας σπίτι, αυτό που σας κάνει να αισθάνεστε σημαντικοί και να απολαμβάνετε κάθε στιγμή της ημέρας… σε ένα προσεγμένο περιβάλλον, που η πολυτέλεια είναι αληθινή σε κάθε λεπτομέρεια! Η απόλαυση του cafe, του cocktail και ενός δείπνου, περνάει μέσα από ένα service προσεγμένο, που θέλει και αντιμετωπίζει τον πελάτη σαν έναν ιδιαίτερο φιλοξενούμενο.
Το Estiatoria.gr σας προτείνει και σας μεταφέρει ό,τι ενδιαφέρον σαν νέο, υπάρχει και κυριαρχεί στην Ελληνική εστίαση… την αληθινή αξία στη γεύση!

Executive Chef Διονύσης Παπανικολάου

Ταρτάρ κιτρινόπτερου τόνου με αυγά χρυσής ρέγγας

Ταρτάρ από φιλέτο μόσχου με αγγουράκι τουρσί, κρεμμυδάκι εσαλότ και αυγό ορτυκιού

Λιγκουίνι με αχινό και αυγοτάρχο Τρικαλινός από το Αιτωλικό.